Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дали ви се случило вашите најблиски другари/ки да бидат директни или можеби индиректни фактори за распадот на вашата врска?
еве од каде идеа за ова. Со многумина што разговарав кои имале проблеми со врската, несогласувања или пак распаѓање на врсакта мислат дека нивните најблиски се еден од поголемиот фактор за тоа што се случило.
еве малце посликовито ке ви објаснам од моја гледна точка што ми се случи.
На почетокот кога ја оформивме нашата врска со Анастазија се одовоивме и двајцата од нашите друштва, си креиравме свој свет и среќно живеевме без да имавме потреба од некој друг, менувавме друштва секоја вечер, најчесто искачавме со други парови оти сингл друштвата не беа интересни правеа дркачки муабети. И со тоа што јас немав пријатели и мојата девојка немаше пријатели автоматски сигурноста беше сведена еден спрема друг. (незнам дали ме сфативте, ајт и ова ке го објаснам. Кога имаш другари си сигурен на нивниот грб дека секогаш можеш да се изнаплачеш, додека кога ги немаш тие другари туку само една личност - таа личност ти значи се и би направил се само за да остане твоја) е сеа од др гледна точка, многумина ми љубомореа, не велам дека директно и наштетиле на врската но сепак приметив дека последните неколку недели Анастазија излагаше се почесто со тоа старо друштво...
толку од оваа приказна. Кажете нешто споделете и дали сте имале вакво искуство?
имам слушано дека најчесто од љубомора тоа го прават пријателите...
сфакам како е, и мене ми се има случено најдобриот другар да се затреска во некоја типка, да ме игнорира и јас да и бидам љубоморен на таа врска... :blabla:
и јас би рекла дека и за двете страни треба да им се посветува време.
јас и го направив тоа,но сфатив дека некои не заслужуваат да се жртвуваш за нив,сватив со кого сум се дружила//