Rebelde Way

• Креатор на темата Креатор на темата .....
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте бе повеќе слики од Соња Реј, хах мислам од тогаш се заљубив во милфови :D
Иначе Пабло, синот на градоначалникот првин беше лигле ама потоа стана човек бе.
А стариот Колучи само колку и го имаше меракот на Соња.
А Гвидо беше шоумен, а и беше магнет за невољи :LOL:

Ех времиња уште малце и ќе ми текне на цела серија...:X3:

Кое канцер срање беше серијава, бев единствен во маало кој сфаќаше каков ретардирачки ефект има. Девојчињата за време на серијава почнаа да се оддаваат на ороспилук, почнаа да ја идолизираат оваа бештијава нешо голотии а-у, машките изиграваа мачо Казанови, почнаа да ги вртат тие фризови итд.
Една епизода седнав да изгледам и ми се присра до пола, знам имаше едни врагови облечени во црно и нешо само стоеја во круг како мисири и истовремено имаше slice of life school life сцени. Серка.
Не е само на твитер или на фејсбук бе...секаде ве има, живи не сте ако не промрчите нешо, ебаве.
Тин серија шо сакаш да има fight club заплет? Линч да ја режира...?

Ехх времиња, еднаш почнав да им спамирам во коментари на страната на А1 да ја пуштат пак, до толку носталгија ме фати. :D Ми се чини дека немаше некој што не ја гледа серијава, секоја слична после оваа ми беше без врска. А и песнава ми беше омилена на тогаш:

Не е само на твитер или на фејсбук бе...секаде ве има, живи не сте ако не промрчите нешо, ебаве.
Тин серија шо сакаш да има fight club заплет? Линч да ја режира...?

Темата е сеќавање на Млади Бунтовници. Јас се сеќавам дека серијата беше канцерогено срање. Бре чувствителни.

Едно лето кога бев на одмор другар ми ги прераскажуваше епизодите по СМС со по 500 карактери (карикирам) таа недела. До толку беше популарна серијава.

wOgM5bp.gif

Толку.

Триото Гвидо Томас и Пабло беа зверови:cuc:... исто како може сите да :drk:само на Миа а да не ја спомнете СОЛ :love:

Изгледа јас бев од ретките што НЕ ја следев серијава, и многу беше тапа чуството онака одиш во школо и сите прават муабет за овие што ги споменавте погоре, додека мојата фаца беше во стилот на.... o_O Сум пробал неколку пати да ја загледам, онака и јас да бидам малце IN, ама џабе.

НО тоа не значи дека ако не сум ја следел серијата, автоматски да значи дека не сум го вежбал на Миа :pipi:(само таа ја знаев, и таа Марика со црвената коса).
-Онака ќе седнеш пред телевизор
-Ќе вежбаш на Миа
-Ќе дадат друга сцена со педерите
-Одиш во кујна да земеш нешто за грицкање
-Додека да се вратиш, ете ја пак Миа на телевизија :cool:
-Ај пак одпоново :drk::icon_mrgr:
Инаку и јас имам едно ЦД од овие, брат ми на времето кога купуваше весници секој ден, сега у фиока ми стои фаќа прашина...:facepalm:

Инаку огромно БРАВО за темава (y)

Како бе дали се сеќаваме, па Луизана Лопилато не ја следам за џабе на ФБ :) Пред некоја недела баш зборувавме со другарите за серијава...лоши мисли сите му мислевме на Бубле :)

Не ја гледав серијава пошто не бев дома прибран тоа време од играње на улица.
Чат пат некоја епизода.
:свиркам:

имаше нели еден нов ученик што им дојде и се шврљаше и со Миа и Марица, во школо кај мене на физичко се затепаа двата табора Миа фан клуб и Марица фан клуб, демек со која ќе останел на крај. :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom