Kako пред коперација кога прават муабети за певаљки од 80тите али нема везе. Ретро си е ретро.овој изгледа уште го прави молив на Миа![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako пред коперација кога прават муабети за певаљки од 80тите али нема везе. Ретро си е ретро.овој изгледа уште го прави молив на Миа![]()
Не е само на твитер или на фејсбук бе...секаде ве има, живи не сте ако не промрчите нешо, ебаве.Кое канцер срање беше серијава, бев единствен во маало кој сфаќаше каков ретардирачки ефект има. Девојчињата за време на серијава почнаа да се оддаваат на ороспилук, почнаа да ја идолизираат оваа бештијава нешо голотии а-у, машките изиграваа мачо Казанови, почнаа да ги вртат тие фризови итд.
Една епизода седнав да изгледам и ми се присра до пола, знам имаше едни врагови облечени во црно и нешо само стоеја во круг како мисири и истовремено имаше slice of life school life сцени. Серка.
Не е само на твитер или на фејсбук бе...секаде ве има, живи не сте ако не промрчите нешо, ебаве.
Тин серија шо сакаш да има fight club заплет? Линч да ја режира...?