Знај и добиј, златната кокошка на Македонија, да не беше тој и неговиот мелозвучен глас, во а1 ќе беше многу монотоно, башка тука „стручно” музичко жири и остали работи, жена шчипјанче абе шо да ти распраам.
Дечкото има вилица челуста бе затоа толку нерви му имаат откажано од усните...тоа ти доаѓа као да се мачкаш со коприви по уста како lip balm да користиш, ти текиње?
Полицајка од Нов Зеланд за да ги реши финансиските проблеми започнала да работи во еден од локалните бордели.:wub:
Таа сеуште е дел од полицијата, иако нејзините претпоставени знаат што прави на вечер. Преставникот на полицијата изјави дека сите полицајци можат да имаат по две работи, но според него многу е неумешно да се мешат полицијата и проституцијата.
На преставниците на полицијата веќе подолго време им било јасно што работи една од нејзините служителки. Но наместо да ја отпуштат од работа тие решиле само да ја предомислат за втората работа. Предомислувањето ќе биде тешка работа, бидејки младата полицајка со проституција заработувала по 170 долари на вечер.:lud:
Еве денес што им се деси на кајганџиите кои играа Не лути се човече...
Им се појави тип со ник WTF,односно јас, и ги замараше до бесвест.
Еве како све почна
Како што глеате јас сум од Перу ...понатака
Почнаа да ме приметуваат дека лажам ама слабо...
Па почнаа со некои прашања...
Дојде Фантом и све *ба иначе до задутре ќе ги замарав:poss:
Извини мац шо ти ебнав реметењето, ама то е то, избрзав, ај ум за другпат, ке се прам наудрен ко ке реметиш. ок? за сеа нема љутиш, се дешават... и така поздрав
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.