Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da de da, ni toj sto ja drzi na race ne e budist, verojatno nekoj UFO.![]()
Не, тој што ја држи може е будист, може е нешто друго, а детето е само човечко суштество, не муслиман.Da de da, ni toj sto ja drzi na race ne e budist, verojatno nekoj UFO.![]()
Сакав да ти одговарам со слики за муслиманските злосторства ама кога пишав на гоогле испаднаа премонгу слики.Не,немој да ги правдаш муслиманите,води дебата како гинат невини луѓе,но немој да спомнуваш религија.https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/428403_10150887258472294_443574662_n.jpg
Imas li oci ili ne, ili od inaetot ne gledate nisto, samo zasto se muslimani. Ova DETE li e vinovno, ili drugoto.![]()
ако го прочитам постот како некој рандом посетител ќе мислам дека си 13 годишно дете што мрчи на форум за се и сешто..Moнтиран случај.
Пак ли ќе почнете со тупењето ?Ај purple сфаќам
..ама ако го прочитам постот како некој рандом посетител ќе мислам дека си 13 годишно дете што мрчи на форум за се и сешто..
Ако се муслимани и тие се луѓе, мајку му... Па иако 90% од нив се, сепак не се сите фундаментални затуцани бомба самоубица фанатици...
Da de da, ni toj sto ja drzi na race ne e budist, verojatno nekoj UFO.![]()
Па иако 90% од нив се, сепак не се сите фундаментални затуцани бомба самоубица фанатици...