Јавен WiFi Hotspot (Проблем со конектирање)

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
На одмор и користиш интернет за да даунлоадираш. До кај стигнавме. :facepalm:
Гарант те имаат блокирано, не се слепи или глупави па да не забележат дека некој како ненормален троши трафик.

На одмор и користиш интернет за да даунлоадираш. До кај стигнавме. :facepalm:
Гарант те имаат блокирано, не се слепи или глупави па да не забележат дека некој како ненормален троши трафик.

Оф лее, дечко како прво тука сум 3 месеци и ми треба интернет за да се чујам со блиските. Како второ, од Скопје ми е пуштен uTorrent-от и сакав да симнам некои филмови за после плажа (голем к*р). Знаеш лаптоп се остава, и можеш да правиш ред други активности. Не отворив тема да ми кажувате што да правам на одмор, туку отворив тема за помош.

Оф лее, дечко како прво тука сум 3 месеци и ми треба интернет за да се чујам со блиските. Како второ, од Скопје ми е пуштен uTorrent-от и сакав да симнам некои филмови за после плажа (голем к*р). Знаеш лаптоп се остава, и можеш да правиш ред други активности. Не отворив тема да ми кажувате што да правам на одмор, туку отворив тема за помош.

Прочити и втората реченица, ти пишува што е. И друг ми беше муабетот, не дека не се остава лаптопот, ама кога се иде на одмор се знае за што се иде...

Еми на морето се наплашта обаче затова има красиви русинки :)

Се е во ред. Ако си сместен во хотел, не заборавај да ги земеш со себе сапунчињата и крпите на заминување. И тие се без пари.

;)

Се е во ред. Ако си сместен во хотел, не заборавај да ги земеш со себе сапунчињата и крпите на заминување. И тие се без пари.

;)

Браво! Ме истролавте, секоја чест! Сигурно ви се наполни егото. Ама затоа и да знам друг пат да не прашам на македонски форум, менталитетот наш е многу по назад од другите. Што ве засега вас што правам јас на одмор? Ако сакам ќе дркам цело време во веце, моја ствар. Не е проблемот дали се плаќа или не, би платил интернет да имаше таква опција, но нема во околината кадешто се наоѓам јас. Ми треба интернет за да се слушнам со моите дома, со брат ми, со другари што не се тука. Сум оставил нешто да се симне, еден филм во HD за да го истестирам HDMI излезот и Limbo (што е патем не повеќе од 100MB), и одма цел одмор сум го потрошил пред лаптоп. Нездраво...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom