Ролери

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
gerard напиша:
LouWeed напиша:
Acid напиша:
Нема, освен сам ако не си поставиш голчиња и се снајдете за пак. Бај д веј, имаш опрема?

YES...I HAVE!!!roleri..zastiti....stapovi...suspensorium(naj vazno)......

Ај кажи ми ги димензиите на стапот ако ги знаеш..

Zavisi od igracot....vo odbrana normalno imaat podolgi "hockey-sticks"...a vo napad kako ja sto igram pokratki za da mozez podobro da mesas!!!

Мислев на димензии да ми кажеш ако знаеш.. па да склопев дома нешто :D
Ај ќе најдам на интернет нема везе..

gerard напиша:
Мислев на димензии да ми кажеш ако знаеш.. па да склопев дома нешто :D
Ај ќе најдам на интернет нема везе..

normalno e taka...ako stoes bez rolerki go drzez stapot i da ti stigne do nosot!!! :lol:

Желба од детството која ја остварив зимава што помина се вика ROCES Milan, ги купиф последниот пар од продавницата, подоцна си купив и заштитна опрема Salomon ама поради премалку слободно време, летово помина а јас сеуште не усовршив да тркалам :(

Сепак најдобро ролање ми беше со една другарка од железничка до Палас и назад до ГТЦ.

Немав ролано повеќе години зошто ги продадов ролерите.
Брат ми купи па почнав да ги ролам неговите, ама имав подзаборавено... Таман се привикнав на нив (2 броја поголеми), сега пак престанав да возам. Гарант пак сум заборавил. :(

LouWeed напиша:
sigurno ne....toa e kako so tockot...ednas ako si naucil da go vozes znaes stalno da vozes......... :wink:

Да, така некако, јас еден месец не возев и некако изубив стабилност. Не дека сум заборавил..

Него тркалцата ми се како ваљак :D поготово десната со која што кочам. Каде да си купам убави, а ефтини тркалца? :D :D :D

pojma neam kako da ti kazam kade e.....vidov nekoja prodavnica za rolerki i pribor...ama...... :? .negde u centar.........

Жерар, а да ти ги шитнам моите Salomon ролери пошто и така немам време да ги возам? Стари неполни 3 месеци, возени да се максимум 15 пати.

Цена 50% од таа што ги платив.

Мистичен напиша:
Жерар, а да ти ги шитнам моите Salomon ролери пошто и така немам време да ги возам? Стари неполни 3 месеци, возени да се максимум 15 пати.

Цена 50% од таа што ги платив.

Кој број се и колку пари е тоа во превод? :D

44 мислам дека беа, 50 еури, дај шта даш, ионака неам ич време да ги користам барем да не ми дремат на тераса! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom