А не сваќам што беше работава со жолтата шипка во sk8park што беше место за возење на MISC две години по ред и 2006 и 2007?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А не сваќам што беше работава со жолтата шипка во sk8park што беше место за возење на MISC две години по ред и 2006 и 2007?
Јој ролеристи вчера како ме обрна еден...... онака 360 степени...... :nesvest::nesvest::nesvest:
Значи вакаа: ја се спуштав по една удолница, целата залетана, и еден “кошаркар” одеше по моја лева страна, ја сакав да поминам покрај него, ама “фраерот” се мрдна кон десно и го закачив малце со левото рамо ииии ЛЕТНАВ и ТРАС на земја. Значи паднав на лева страна. И сега ме боли левата рака .т.е. дланка (целата е модра), колкот, нормално на него треснав, и целата лева нога ми е ииспогребана, таму кај мускулот. Лелелеле какво јако пагање, ејј осетив како летнав! Вауу менн!
Инаку хак ја тебе те ставам за претседател на државата!
детето не ме ни виде, зашо бевме у исти правец! и он идеше надолу и ја! а нормално дека застана да ми помогне! леле бе, да се парализираш дури! до толку дошло? ц ц ц
инаку не ме болат мускулите, туку раката, по она пагање лудо.
па гледам колку се трудиш онака.:smir:
Ееее кога сме веќе кај паѓања вчера со фаца влегов во трева хехе...Вчера бевме до sk8park да возиме и на враќање накај центар ни текна да возиме малце на црната шипка кај хотелот Aleksandar Palace и јас сакав да пробам да направам еден од полесниве трикови soul и само што се решив да го направам ми се лизна предната нога и ја набив левата рака во обид да се задржам на шипката а со глава влегов во тревникот што се наоѓа од левата страна на шипката зашто ако летнев од десната страна ке завршев у бекатонски плочки или како и да се викаат...За срека сега имам само 3 надворешни гребнатинки на лицето ама нема ни да се гледаат за недела дена а раката ми е само набиена и ке ми помине кај и да е деновиве, ама не е нешто страшно имало и полоши моменти![]()
хак кога пак ке идеш во бугарија? ми се засвигаа едни ролери. тејк а лук
http://www.vertigo-skates.com/bg/products.php?id=844#
многу ми се цаканки,розевки и баш се женски, мада изгледаат малце детски али нема везе.
hello! денес некако не ми беше денот.......
паднав на гз ејјј!ја онака целата залетана и не знам кој гавол ме натера да рипам!е стварно не знам, не ми беше ни намера, и доброооо скокнав, застанав на нозе,и се занесов иии траааас на гз! битно добро се изнасмеав.
знам сега шо си викате, оваа оа цело време паѓа, ама и ја нејкам!
ејј грешка, плавиот модел ми се повеке свига. гледај
http://www.vertigo-skates.com/bg/products.php?id=845#
тие не изгледаат толку детски.
ако бе хак, ке си чекам ја, и онака не планирам да купувам од друго место, а и плус овие се 50 евра, пффф 50 евра ејј... ц ц
само не знам колку се брзи, ја сакам бар да се avec 7.
една моја другарка има avec 7, а моите се avec 5 и побрзо идат. why so?
нели треба avec 7 да се побрзи од avec 5?
![]()
![]()
Епа зависи кој ги произведува исто така и колку се оштетни
На овие ролери не можам да ти кажам со сигурност дека ќе ти траат долго деловите зошто се наменети за помали деца (најверојатно почетници) и повеќе од Abec 5 сигурно немаат, а тркалцата може да се наменети за многу мали тежини. Исто овие се местат, на пример една ролера е за од 38 до 41, се мести на кондурата и се продолжува за некој сантим или се скратува за некој сантим. Вака на лик убаво изгледаат само тоа што ти кажав али за 50 еура се гром![]()
Јас на сите што сакаат и брзо возење и нормално би ги препорачал овие:
http://www.skates.com/Powerslide-CELL-II-UFS-Freeskate-p/900621.htm
http://www.kateskates.co.uk/productdetails.html?x5=2147369450&x1=2060188471&x2=&x3=
Моделот е Powerslide Cell 2. Има супер тркала, 7ца лагери, 80мм тркала. Секаде држат висока цена, во Vertigo би биле 100-120 еура некаде. Ролерата е гром, еден другар ми порача вакви секој пат се фали од нив кога ќе се видиме![]()