Фасцинантни фотографии од подводниот свет на Охридското Езеро

25 змии во 2 литарско шише? :unsure:
една врз друга беа обожавав змии па си реков да си направам аквариум само 4 змии од 25 во шишето издржаа до дома.... умреа бог да ги прости пред 2 години. :confused:

една врз друга беа обожавав змии па си реков да си направам аквариум само 4 змии од 25 во шишето издржаа до дома.... умреа бог да ги прости пред 2 години. :confused:
Хмммммм...интересно! Мада не ми е многу фасцинантно! Бај д веј лесна им земја на змиите.

И јас имам фасцинантна фотографија, од Попова Шапка, зимоска.

S5AUv.png

Фасцинантно... дека е наше и дека ретко кој излегол надвор од оваа вукојебина за да види што е фасцинантно.

Ево нешто со подобар квалитет.. од неколку интересни локации на Охридското Езеро..
Да се разбериме... Ако ве фасцинираат корали, гребени, ајкули, нинџа подводни желки, титаник.. итн итн.. тоа го нема во езерото. :pipi:

351vome.jpg

25iufkh.jpg

spdlbr.jpg

30bffgo.jpg

r1x7ip.jpg

2md0z2u.jpg

Сликите се преземени од албумот "Bottom Time" на членовите од нуркачкиот клуб во Охрид.

Како помал се имав вратено со шише од 2 литра внатре 25 змии кои ги фативме со брат ми,хахахахахааха :D
ccc kako gi nabuta tolku zmii u edno sise , kuti nekazuvaj ovie od drustvo za zastita da ne cujat :P

Преубави се, преубави преубави преубави преубави..секој чест !!! :cuc: Незнам колку пати ги гледав..особено оние со змијата и желката..преубаво е..:)

Аман бе на клада го ставивте човекот. Еве за мене не е секојдневно да гледам „наши“ подводни слики. Може не се „фасцинантни“ но мене ми се допаѓа тоа што некој барем направил подводни фотографии.

Ево нешто со подобар квалитет.. од неколку интересни локации на Охридското Езеро..
Да се разбериме... Ако ве фасцинираат корали, гребени, ајкули, нинџа подводни желки, титаник.. итн итн.. тоа го нема во езерото. :pipi:

spdlbr.jpg

30bffgo.jpg

Сликите се преземени од албумот "Bottom Time" на членовите од нуркачкиот клуб во Охрид.

Првава фотографија на која локација од Ох. Ез. е фатена?

А оваа вторава, со кајчево, дан је Сар`ишче ?

Po moe ova e fascinantno::D:D:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom