АБА лига 2013/2014

Статус
Затворена за нови мислења.
Левски не игра веќе два меча по ред... ми изгледа дека нема долго да останат во лигава.

Самарџиски 4 лични грешки,тренеров го остава во игра..И фино лепо си направи фаул во напад и чао.:popce:

Полн погодок направиле Игокеа со Брејди Хеслип.Има договор до крај на сезона,ќе го лапне некоја евролигашка екипа сигурно.(y)

11147080_10152962181468725_6945821214823416778_n.jpg

1:0, вечерва се игра вториот двобој.

Во другото полуфинале Будуќност тесно ја победи Цедевита со 82:81 во Подгорица.

Го ебаа ежот Звезда,она магарено Блажич што се пали само на атмосфера ја шитна утакмицата.Е сега ќе видите кој циркузи ќе се дешаваат,притисок до коска вујошевич ќе скока и ќе протестира на секоја судиска одлука.

Го ебаа ежот Звезда,она магарено Блажич што се пали само на атмосфера ја шитна утакмицата.Е сега ќе видите кој циркузи ќе се дешаваат,притисок до коска вујошевич ќе скока и ќе протестира на секоја судиска одлука.
Видовме, ги згазија ко пијан гомно...
Дошо је и тај дан умро је партизан, умро је умро, умро је он неќе бити шампион...

Видовме, ги згазија ко пијан гомно...
Дошо је и тај дан умро је партизан, умро је умро, умро је он неќе бити шампион...
Све супер,само финатава е што ја не сум за Партизан,него за Звезда:D.Само едноставно бев спремен на секакви срања од нивна страна,затоа така реков.

Све супер,само финатава е што ја не сум за Партизан,него за Звезда:D.Само едноставно бев спремен на секакви срања од нивна страна,затоа така реков.
искрено мислев дека си од оние неутралните, а мојата реакција беше во момент на еуфорија така да, се надевам простено ке ми е :) а и да не ми е ке носам грев на душа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom