АБА лига 2013/2014

Статус
Затворена за нови мислења.
Далеку е сеуште од тој НБА потенцијал, т.е според мене не ни има квалитети некогаш да заигра за НБА, максимум Евролига во некој тим што се бори за Ф4.
Ау ау ау колку е ова неточно. И те како Шариќ има потенцијал за НБА!! Не се знае, можеби нема да успее, тоа се зависи од него, а и од повредите, али дека нема потенцијал за НБА тоа никако. Види му градба бе, ѕверотиња е, одлично и подвижно крило е, шут има (иако овде може уште да поработи), што друго треба? Ај најди во Европа поголем талент на негови години.

Едит: Забораив и ова да го кажам, гледам спомнал членот погоре, Шариќ е прав лидер, со 19 години он ја предводи големата Цибона!

Чисто информативно, друштвото во кое се наоѓа Шариќ. И тоа на 19 години ја освои оваа награда, а наградата мислам дека е за до 22 години.

П.С. Не дека е којзнае какво значењето на некоја ваква награда, ама чисто за илустрација колку е почитуван.

Ау ау ау колку е ова неточно. И те како Шариќ има потенцијал за НБА!! Не се знае, можеби нема да успее, тоа се зависи од него, а и од повредите, али дека нема потенцијал за НБА тоа никако. Види му градба бе, ѕверотиња е, одлично и подвижно крило е, шут има (иако овде може уште да поработи), што друго треба? Ај најди во Европа поголем талент на негови години.

Едит: Забораив и ова да го кажам, гледам спомнал членот погоре, Шариќ е прав лидер, со 19 години он ја предводи големата Цибона!
Јас кажувам од мој аспект што и напоменав дека не мора да е точно.
Ќе повторам пак, Шариќ не ми е НБА играч, не знам зошто ама така го гледам. Максимум на клупа у некој мизерен тим што секоја година се бори за подобар пик на драфт. :)

Леле како ги серат Цедевита на Партизан.:cuc::vozbud:

Ќе има празна сала на финалето.

Саша Павловиќ ги враќа во игра, ама сеуште држат контрола Цедевита, на крај да не се спука Хрватско финале сред Белград.:sneaky:

Не се секирајте бе....после Мажино линијата КК Цедевита е најголемо фрлање на пари во бунар. :D
Али тоа е....има се може се. Купувајте Цедевита сокчиња, смоки и кокта можда и ќе бидат бољи следната сезона :icon_mrgr:

АУУУУУУУУУ УТАКМИЧИШТЕЕЕ[DOUBLEPOST=1398455990][/DOUBLEPOST]Остај го ни фаул ни ништо мирно културно нека се доближи од таму шутирај колку сакаш....
Не се секирајте бе....после Мажино линијата КК Цедевита е најголемо фрлање на пари во бунар. :D
Али тоа е....има се може се. Купувајте Цедевита сокчиња, смоки и кокта можда и ќе бидат бољи следната сезона :icon_mrgr:
хехе

Оууууууф какво задоволство !!!!!!!!
Цело второ полувреме ги утепаа со неправедни одлуки, али го лапнаа на крајот!!!! Сосема заслужено, Нуркич ИГРАЧИШТЕ, НБА ПОТЕНЦИЈАЛ !!!

Ај сега нека измисли Лисец нешто да го ебам у уста :vozbud:

аии, овој никој немоежеше да го очекува, реални да бидеме Цедевите и Цибона се за класа послаби од Звезда и Партизан и некој да микажеше дека ова ке се деси во Ф4 ке му се смеев, инаку заслужено се во финалето одиграа машки, Звезда шутот вчера им беше аматерски, додека Партизан во одбраната делуваа аматерски.

casa.png
Kога влезе топката у кош бев ваков :eek:. Знаев дека ќе биде хрватско финале. (y)
Хрватиците на трибина ги покажуваат и си викам у мене а циганов да ги поздрави сега за промена :D. Не ми се веруваше дека влезе у обрач кога рипнав мислиш Македонија Европско освоила :ROFLMAO:...
...Cheers!:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom