Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FortunE напиша:Ама како да се плашите да кажете што не чини во Охрид. Сигурно не ви се допаднало баш се![]()
Па некој заработува такаsagaqua напиша:Не ми се допаѓаат новите зданиа од по пет и повеќе катови кои изникнуваат по дворовите на куќите во центарот и околината...ејјјј која лудост, полудела локалната власт...легнуваш да спиеш нормално како и секоја вечер, а сабајлето петтокатница ти се исправила во дворот....:lud:
Не ми се допаѓаат и улиците од кои повеќето се дупка до дупка, а штом дојде пролет, како по правило предсезонски копање на главните улици....c c c c c c...:ija:
Така им е наредено шо ти е.. во Јули месец туристичка да ја копаат. Ум им бараш после?:lud:sagaqua напиша:Не ми се допаѓаат новите зданиа од по пет и повеќе катови кои изникнуваат по дворовите на куќите во центарот и околината...ејјјј која лудост, полудела локалната власт...легнуваш да спиеш нормално како и секоја вечер, а сабајлето петтокатница ти се исправила во дворот....:lud:
Не ми се допаѓаат и улиците од кои повеќето се дупка до дупка, а штом дојде пролет, како по правило предсезонски копање на главните улици....c c c c c c...:ija:
Поинтересно беше со другите коцки, поубав изглед му даваа на градот, сликата е сега поинакваThe`bItCh напиша:Форчн, подобро е вака не се жали и ти.. на овие се лизга, на минатите штиклите ти заглавуваа на секој чекор.![]()
Точно, убаво е во зима. Мирно, убаво да дојдеш да се одмориш ако ти е потребен одмор. Најубав во зима е кога има снег, прошетките покрај езеро вистина релаксираат.Dejan напиша:]Mene mi se dopaga kakov shto e... osobeno vo zima... Ohrid go obozavam vo zima, tivko e, mozish da vidish se shto sakash i red tie raboti, a preku leto e prenatrupan
Ете не си објективнаDani^^^ напиша:Охрид ти е најубавото нешто во Македонија(добро сеа после Скопје де)
Лагоа мене не ми се допаѓа ич, многу е загушливо и нема воздух кога е гужва. Ама летно време убаво е ако си надворDani^^^ напиша:Во зима е многу убаво а во лето е преубаво.Неможе да помине кај мене зима без 2-3 викенда и лето без 2 недели у Охрид.Кај и да идам на одмор или зимување ако не отидам во Охрид се осеќам како нигде да не сум била.Ах младоста си ја остаив у Табана и Лагоа:je::je:.
Ако одиш на плажа близу карпи, нормално дека ќе има змииDani^^^ напиша:Само не се бањам у езерото змии зошто има а ја имам фобија од нив.А видам змија паѓам у несвест-ова ти е колку трагично толку смешно искрено![]()