Македонија - Доминиканска Република | Квалификации за ОИ, Лондон - 1/4 финале [петок 23:30 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
HITCH ,а вториот момент од видеово,„ фала колеги и на вас, еве колегите од Турција, Србија, Босна“ :icon_lol: ... неможе со судиите у очи да се гледа, ама дефинитвно има да развали ако е у студио човекот им е 6 играч не зезај! :)

HITCH ,а вториот момент од видеово,„ фала колеги и на вас, еве колегите од Турција, Србија, Босна“ :icon_lol: ... неможе со судиите у очи да се гледа, ама дефинитвно има да развали ако е у студио човекот им е 6 играч не зезај! :)

Кога ги гледав утакмиците повторно се чудев кои глупости ги лупал, а ние не сме ги слушнале. Најјако е дека кошарката не му лежи баш... :pos:

Кога ги гледав утакмиците повторно се чудев кои глупости ги лупал, а ние не сме ги слушнале. Најјако е дека кошарката не му лежи баш... :pos:

А олипијада кој ќе пренесува Сител или СМРТ? Ако е Сител да се собереме поише души да му обезбедиме место таму на терен, мора да го ијаме директно од паркет.. :)

А олипијада кој ќе пренесува Сител или СМРТ? Ако е Сител да се собереме поише души да му обезбедиме место таму на терен, мора да го ијаме директно од паркет.. :)
Мтв ги купи правата за Олимпијада...

Се` едно која телевизија ќе пренесува ние ќе го бараме Игорче да коментира.

Само не знам кој ќе се нафати да организира протест пред МТВ. :pos:

Што мислите како да му сугерираме на Игорче дека го подржуваме у она што го правеше на Европско и да продолжи во ист тој ритам?? Вака многу ми е млитав -дали се срами да вика навечер или Латас му забранил незнам што е ама некако премногу ладнокрвно ми делуе и ја умртвува атмосветара...Дајте една петиција да ни се врати стариот Игорче - изгорен Македонец -впрочем како сите ние тука што сме...

Човекот сака да осети атмосфера да биде на лице место, Мислам дека не му сеедно што седи во студио.

Што мислите како да му сугерираме на Игорче дека го подржуваме у она што го правеше на Европско и да продолжи во ист тој ритам?? Вака многу ми е млитав -дали се срами да вика навечер или Латас му забранил незнам што е ама некако премногу ладнокрвно ми делуе и ја умртвува атмосветара...Дајте една петиција да ни се врати стариот Игорче - изгорен Македонец -впрочем како сите ние тука што сме...

Игор има погрешна перцепција за тоа како гледаме на него, мислам и дека затоа сега коментира на ваков начин. Мислам дека се навреди од шалите кои ги правиме на негова сметка, гледам по реакциите кои ги пишува на Фејсбук. Жалосно е што не сфаќа дека секој обид да му се сугерира дека е супер, тој мисли дека луѓето се саркастични и го зафркаваат.

igor trpeski.jpg

Игорче треба утре да го затворат сам во студио, да му остават 1 гајба пиво и доволно ќе биде. Без стручњаци, без анализи, да не го дрват безпотреба.
Тој е нашиот духовен шести играч на терен (овој пат од студио)
Треба да се прогласи за маскота на кошаркарската репрезентација

Ѕвер:cuc:

П.С.: " Победничкиот дух го имаме уште од првиот натпревар што го загубивме‘‘:icon_mrgr:

Игор има погрешна перцепција за тоа како гледаме на него, мислам и дека затоа сега коментира на ваков начин. Мислам дека се навреди од шалите кои ги правиме на негова сметка, гледам по реакциите кои ги пишува на Фејсбук. Жалосно е што не сфаќа дека секој обид да му се сугерира дека е супер, тој мисли дека луѓето се саркастични и го зафркаваат.
Шалите излегуваат од неговите грешки и глупости. Тоа што кога Македонија победува и му забораваме се па и ни е комично, би било сосема поинаку во ситуација да губиме.

Игор е катастрофа коментатор, отсекогаш бил, секогаш ќе биде. Мене ми е сеедно како ќе коментира, се додека не коментира фудбал :)

i da izgubime ne e strasno, barem stignavme do tuka kade sto nikogas ne sme bile

Еј де,ако не е страшно нека се вратат сега дома....Сега е шансата друже(бог знае кога нареден пат ќе играме квалификации за Олимпијада).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom