- Член од
- 4 мај 2012
- Мислења
- 673
- Поени од реакции
- 522
И сега што?! Две ракии ќе морам набрзина да мавнам иначе нема да заспијам. Не знам за вас, мене ептен ме утепа поразов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема ШАНСИ а негативната енергија !? Сакаш се по дома да искршам , ВАКА барем ќе најдам утеха во некој коментарАј затворајте темава, и сите теми поврзани со квалификацииве бар да оладиме глави
ПЉИЗЗЗЗЗЗЗЗЗ![]()
Средина на втора четвртина? Што мислиш ова е фудбал, па ќе ставиме уште еден штопер и бек, и ќе браниме резултат?Брат со 20 водевме........ АЛО 20...
ама за кого?
Треба да се најдат причините зошто ова се случи мора да има некоја причина и следниот пат да се преземи нешто, не е ова ни среќа не е ни судиска помош ( колку и да е судиска помош) некој 60 коша да ти лупни во 20 минути игра е стварно дебилно.
И ПСИХОЛОГ ВО СИТЕ МАКЕДОНСКИ РЕПРЕЗЕНТАЦИИ
ЛЕСНО СЕ ВОЗБУДУВАМЕ
ахахАХАХАХХАХАХАХХА најдобар коменар ХАХАХАХАА да објавиме војна на Канада? Онака сериозно, како сме агресивни моментално, за 1 ден цела земја ќе ја испокољеме!
А да објавиме војна на Канада? Онака сериозно, како сме агресивни моментално, за 1 ден цела земја ќе ја испокољеме!