овие неколку години се изначитав за вакви проекти,па досега требаше мед и млеко да ни течи
чисто сумњам,има и причина зошто.....
чисто сумњам,има и причина зошто.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иницијатива за индустриска зона треба градоначалник да даде..види,човеков со мал прст не мрда..како може Карпош да инвестира да работи добро,како може Струмица..и таму се они на власт..најглема општина е Куманово,а ни една фабрика странска нема..барем една да дојдеше,макар и од Уганда..ама ни тоа нема да видиме.
Имав прилика последнава година да се прошетам по скоо сите градови во македонија.
Значи Велес е мн тажен град со тоа стечајците на сред град кај тоа големото дрво. На страна тоа, како градоначалникот на Куманово константно го гласаат коа стварно нема ништо никнато. Градот е ист ко пред 20 години, убаво рече погоре нема врска комуњари, Струмица за Скопје станува метропола со СДСм градоначалник.
А на таа работан сила, јас аматер Куманово има да го направам светски град...
Ај ти си поупатен, што толку го сакаат вашиот градоначалник одсекогаш ме тангирало, значи мене не ми е позната една позначајна работа на овој градоначалник...
се гледа само партијата,а не кој е човекот.