Бесплатен полнач за мобилни на скопскиот плоштад

• Креатор на темата Креатор на темата arheolog
  • Време на започнување Време на започнување
Na Bukefal da mu go demoliraat mandalotoo , prost narod a nekoj od forumov kaza koga go postavija smeneti bile rabotite i ciganite nebile kako porano etevii na ssea aaaaaaaa germanska cizmaaa samo za vakov narod :mad:

Се убаво ама уште кога го ставија соларниов пунач претпоставив дека некои ќе го размотираат, искршат или украдат делови од него... Таков народ сме расипан... Кај е за нас вакво нешто...

431852_10150921526274103_717970344_n.jpg
Eве после една недела фалат кабли на полначот (y) толку и требаше на овие циго миго да соберат некој кабел :)

Чувар имало хахаха , имаше чувар и за фонтаната ... ама ајде за циганчињата беспари капење :))) Се чудам само зошто сме таков народ , се што ќе се модернизира , да мора утре ден да се украде или уништи :/// Попат, од овој бакар шо е украден од полначиве , нема да излезат ни 10 денара профит :) добро, ке има за пола леб :))))
--- надополнето: 11 јули 2012 во 02:24 ---
Па нели не крадеа повеќе луѓето во Македонија, како што рече еден член претходно.
Замислете да стават полначи за електрични коли што ќе се случи.Влечење кабли до дома. :pos:

Отиден си ти брате скроЗ !!! хахахаха :) ЦАР :)))))
--- надополнето: 11 јули 2012 во 02:26 ---
Веројатно комуњарите...

Коментаров АПЛА не ти требаше срце...

Македонија,земјата на чудата,каде што секое чуда трае три дена.

Чудно, верувале или не , ама синоќа од кога го пишав последниот коментар , си легнав, веќе утрото ми се јавуваат дека имало кај мене во гаража кражба, се работи за цигани кои украле неколку климатизери ( кои требало да завршат во отпад ) ... ЦИГАНИ значи ... и ромите не краделе ? абе ајде ... кој сака нека ми верува , али јас кажувам отворено :/// Ах таа чудесна земја Македонија

Соларниот полнач за мобилни телефони е поправен

Категорија:
Македонија
rating_off.gif
rating_off.gif
rating_off.gif
rating_off.gif
rating_off.gif
(нема гласови)​

Објавено: јули 19, 2012 во 11:15
Вкупно: 41 прегледи
Автор: БезПардон.Мк

Сподели на Facebook
Vip и Агенцијата за енергетска ефикасност го поправија соларниот полнач за мобилни кој се наоѓа на плоштадот Македонија. Само пет дена по неговото поставување каблите на полначот беа украдени и граѓаните не можеа бесплатно да ги полнат своите мобилни телефони.
Нејасно е зошто некој би бил против соларниот полнач кој овозможува бесплатно полнење на сите видови на мобилни, се запраша директорот на Vip, Никола Љушев.
http://www.bezpardon.mk/solarniot-p...arniot-polnach-za-mobilni-telefoni-e-popraven

Cesar Vialpando@HipHop_MKD
Соларниот полнач е поправен, отвараме типување за колку време ќе биде искршен...

Типуваме ли за колку време ќе го преебат ? :D

Ја викам за 5 дена @ 3.00 влог: 15 евра :pipi:

Dodeka ja pisuvale statijava nekoj ima zdipleno minimum 3 :pos:

2 недели го поправаа, за 2 дена да работи :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom