Бесплатен полнач за мобилни на скопскиот плоштад

• Креатор на темата Креатор на темата arheolog
  • Време на започнување Време на започнување
431852_10150921526274103_717970344_n.jpg

Убаво реков, макс. една недела...

Што ме гајле за мојот мобилен сеуште стои полначот :P :D

Тепачка за јадење на Камени мост, тепачки за гага торта на плоштад, крадење на сардели на Партизанска во Карпош а сега ги украле и полначиве на плоштад...Не е народов сиромашен, народов е сељачки!

Па нели не крадеа повеќе луѓето во Македонија, како што рече еден член претходно.
Замислете да стават полначи за електрични коли што ќе се случи.Влечење кабли до дома. :pos:

Lele koj ke se zamara da bara koj ukral kabli ziti se :D

Тепачка за јадење на Камени мост, тепачки за гага торта на плоштад, крадење на сардели на Партизанска во Карпош а сега ги украле и полначиве на плоштад...Не е народов сиромашен, народов е сељачки!
па и двогледот на водно...Криво ми е за него...Имам појдено неколку пати таму и супер беше, сега го украле...

Lele koj ke se zamara da bara koj ukral kabli ziti se :D
А што напнаа Шител и компанија тогаш со пукната скала од Ацета Великиот, за малце што не се воведе и вонредна состојба за тоа што ја оштетија скала од споменикот..:D
Ова ми е побитно и така од споменикот нема фајде...

Не е битно, ама треба еден ќотек да се мавне, ако не со збор со стап или по џеб мавни. Кршењето на работи кој се во корист на сите не е убаво. Народ кој не мисли на ништо друго освен на својот г'з.

Или ако идеме по таа логика, ајде во парковите да искршиме сите клупи и така кој ќе се замара со тоа.. Не се требни, долеее клупи!!!!!(n)

Значи имаме неколку осомничени:

- Групата која е незадоволна од локацијата на полначов и мисли дека треба на ова место да има Офицерски дом.
- Групата која е незадоволна од локацијата на полначов и мисли дека треба на ова место да има Џамија
- ONE, како конкурентска фирма на VIP.
- Самите VIP, зашто веќе немале полначи да даваат у пакетите со мобилни.

Кој е кривиот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom