Counter Strike Source!

• Креатор на темата Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување Време на започнување
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Zdravo,pred nekolku dena eden drugar i jas probavme da ja instalirame CSS ama nikako nemozeme da ja pustime igrata,veruvam deka znaete sto e problemot deka treba HL2 da se instalira,HL2 ja pustam i ja igram a CSS nikako ne mozam (samo nesto ko server mi izlegvit i nisto drugo).
pls koj znae neka kaze kako

Друже прво ке влезеш во цд-то кантер.Во него има еден фајл хл2 мислам дека пишуваше, тој фајл ке го копираш на десктоп и преку него ке ја уклучиш кантер, претходно знаеш дека треба да ти е инсталирана кантер :).Кога ке го уклучиш фајлот може да не ја најде играта каде е инсталирана па ке кликнеш на "Browse" и ке одиш каде што ти е инсталирана играта и ке го уклучиш ехе.

CD-to so go imam nemat nisto za instaliranje tuku samo mozam da ja kopiram igrata od CD-to
aj ke probam nesto ako moz da ja igram ke ti kupam kola :)

i emen mi zaebavase neso ali posle ja sobrav od eden drugar na USB i se si funkionirase top izglea na nekoj filovi sum stisnal cancel po greska

Crazy P0Y0L напиша:
Zdravo,pred nekolku dena eden drugar i jas probavme da ja instalirame CSS ama nikako nemozeme da ja pustime igrata,veruvam deka znaete sto e problemot deka treba HL2 da se instalira,HL2 ja pustam i ja igram a CSS nikako ne mozam (samo nesto ko server mi izlegvit i nisto drugo).
pls koj znae neka kaze kako
Друже ја сакаш ЦЦС да ти ја пратам т.е ги имам сите валве игри вклучувајќи ја CCS, и CCSZ
Ако сака некој да му ја пратам нека ми пише пм ке му објаснам како и што треба да направи

Ej decki aj nekoj ako znae neka mi kaze non steam serveri za kanter

фала на сите ама темата е стара 1002 години хехе.
фала ви многу.
што се однесува до кантер страјк сорс (според мене) САКС

Кој пач треба да го имам за да играм CCS online затоа што ми пишува "This server is using a newer protocol ( 7 ) than your client ( 5 )."

oki doki напиша:
Кој пач треба да го имам за да играм CCS online затоа што ми пишува "This server is using a newer protocol ( 7 ) than your client ( 5 )."

Abe igraj ti na infel i uzivaj....:vozbud:

Joey напиша:
Ej decki aj nekoj ako znae neka mi kaze non steam serveri za kanter
cs.kajgana.com :tapp:
195.26.159.82:27015 MAX Public Arena 1
195.26.159.82:27016 MAX Public Arena 2
enjoy :pishtoldz

oki doki напиша:
i kaj mene kazuva vaka so e rabotaa

Amon-_- напиша:
cs.kajgana.com :tapp:
195.26.159.82:27015 MAX Public Arena 1
195.26.159.82:27016 MAX Public Arena 2
enjoy :pishtoldz

Na tie serveri ke imame mn lag ili se ke bide ok ? Zosto koga gi adnav gledam Latency 18 !! A nemozam da fatam mesto da go probam

ej abe zemi si ja 1.6kata kanter sourceot e malce glupa

За СОРСОТ кантер треба да инсталирате пач 16 (patch v16) околу 230 МВ е голем...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom