Counter Strike Source!

• Креатор на темата Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување Време на започнување
Да претпоставам ти си професор по англиски?

CSS е добра, и подобра од 1.6. Само што 1.6 е повеќе oldschool.

Iver brat a da te prasam neso moze???:D
Zaso igras 1.6 a vikas deka e oldschool i si head admin a bratce?:D:D
pozz:smir:

Spored mene CS 1.6 e bolje , zasto?!? Bidejki nema ni burinja ni podgrbaveni Tr ili Ct :D:D a CSS ima definitivno bolje grafika. Toa e moe mislenje I sekoj ima rzlicno mislenje pozz :smir:

Си ја земав Source си викам готово 1.6ката више не ја играм, али 3 дена играв Source и ја делетнав, уопште не ми се свиѓа

Iver brat a da te prasam neso moze???:D
Zaso igras 1.6 a vikas deka e oldschool i si head admin a bratce?:D:D
pozz:smir:

Spored mene CS 1.6 e bolje , zasto?!? Bidejki nema ni burinja ni podgrbaveni Tr ili Ct :D:D a CSS ima definitivno bolje grafika. Toa e moe mislenje I sekoj ima rzlicno mislenje pozz :smir:

A зошто мислиш кога напишав oldschool мислев на полошо/послабо/и слично?
Играм и Сорс. Односно, играв.

source e porealna ali 1.6 e podobra

Многу е добра Сорс, графиката е супер и гејмплејот е супер... ја играв 1.6 и кога ја земав оваа, како од фиќо у мерцедес... :) :pos2:

1.6 сто пати подобра..

кој играл Source ќе знае дека е 100000... пати подобра од 1.6

Ем е пореална ем се поубаво...:smir:

абе што има врска Сорс ако има појака графика од 1.6.абе цел свет ја игра кантер 1.6,а Сорс многу ретко,барем јас така мислам :salut:

Spored mene source ima podoBra grafika , ama tesko da se odviknam od cs 1.6 (toa e kako da se odviknes od drogata :D)

Е ама овие од теле кабел значи мора да те банираат без причина ако има некој друг сервер кажете ми аман со овие теле кабел не се игра фер

Spored mene source ima podoBra grafika , ama tesko da se odviknam od cs 1.6 (toa e kako da se odviknes od drogata :D)

и дрога си пробал ?
или тај со пробал ти расправал ?

абе што има врска Сорс ако има појака графика од 1.6.абе цел свет ја игра кантер 1.6,а Сорс многу ретко,барем јас така мислам :salut:

епа не мисли :tapp:

Се изначитав на глупи коментари од глупи луѓе што сеуште живеат у период од 2000-2005. Откога излезе Source имаше премногу багови и сите беа скептични, ама со тек на време баговите се поправија, алуѓето се навикнаа на неа и сега е ДАЛЕКУ поиграна од 1.6 (за тоа говори и фактот дека сите првенства од 2006та па наваму се на Source, а не на 1.6). Едно време и на Eurosport пренесуваа натпревари помеѓу тимови од оваа игра, а тоа за 1.6 никогаш не сум го видел. Ама до негде можам да ве сфатам. Немате сите јак рс и не можете да си го дозволите ова задоволство наречено Counter-Strike: Source.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom