Превара или не?

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Озбилно ти се даваат 4000 денари за нешто што 90% е фалсифакат и тоа прилично беден. Прво во Најк продавници сигурно можеш да најдеш патики за тие пари кои ке бидат оригинал само нема да се air max. А ако ти е побитен квалитет пројди до рибок за тие пари ке најдеш одлични патики кои ке ти траат со години...
Другар само ме интересираше дали стварно ова е тежок фалсификат нвм како и да е јас веќе имам рибок купено еве веќе год ипол ги носам (y) ама сакам да си купам и др :) така да изгледа и тие ќе бидат рибок :) само има еден другар кој се залетал по овие сака да ги купи :cautious:

img-thing

абе оригиналов некако различен?!:D

Прегледај го приврзокот 45647
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=375481

Редовно ги пратам огласиве на реклама5 ама ме зачудија патикиве кои ги продаваат. мој другар се јавил и му рекол дека биле оргинал овие патикиве o_O според моја логика да беа оргинал немаше да ги дава по 4.000 денари а и прашање е од каде ги набавува o_O толку ефтино па да ги продава 4.000 денари а кога во продавница истиве се над 7.000 денари. Дали има некој земено ? според вас дали овој е преварант или не? :)

П.С треба да купувам патики па и затоа и прашувам да не има некој купено од кај овој :)

Ја само едно да прашам.......

Дали сте вие нормални со цениве?o_O

Не е ова превара, ова е оригинален шкарт, инаку доста верна копија на оригиналот. :) Еве како изгледа оригиналот, од истиот модел само друга боја. Сликата е превземена од Nike store UK од официјалниот сајт на Nike.
http://store.nike.com/gb/en_gb/?l=shop,pdp,ctr-inline/cid-101702/pid-551043/pgid-144698

Не е ова превара, ова е оригинален шкарт, инаку доста верна копија на оригиналот. :) Еве како изгледа оригиналот, од истиот модел само друга боја. Сликата е превземена од Nike store UK од официјалниот сајт на Nike.
http://store.nike.com/gb/en_gb/?l=shop,pdp,ctr-inline/cid-101702/pid-551043/pgid-144698

Имам исти,само со по темна плава боја..нема ни 1 % од оваа,во овие другиве,а посебно не со оваа што ја стави дечково...

Другар само ме интересираше дали стварно ова е тежок фалсификат нвм како и да е јас веќе имам рибок купено еве веќе год ипол ги носам (y) ама сакам да си купам и др :) така да изгледа и тие ќе бидат рибок :) само има еден другар кој се залетал по овие сака да ги купи :cautious:

Друже зимај си оригинал рибок и не се замарај и јас имам едни за трчање ги користам претежно оти не носам инаку високи, патиките се екстра ни кинење ем лесни се за мерак. За овие фалсификати не вреди да даваш 4К претерале со цениве ..

Имам исти,само со по темна плава боја..нема ни 1 % од оваа,во овие другиве,а посебно не со оваа што ја стави дечково...
Не те разбирам, имаш купено од тие од реклама 5 или пак од Nike продавница ?? И што не е исто ??
--- надополнето: 3 јули 2012 во 12:25 ---
img-thing

абе оригиналов некако различен?!:D
Сликата што си ја ставил не е од тој модел, ова е сосема друг модел т.е. Air max 1, збориме за Air max LTD 2 т.е. овие : :)
http://store.nike.com/gb/en_gb/?l=shop,pdp,ctr-inline/cid-300/pid-551042/pgid-144698

не се оригинал, ако сакаш искрен совет земи си ги од продавница да си знаеш што носиш.. Јас конкретно имам искуство со Air Max прво имав air max 1 па после Air Max 90 па сега ѓи имам Air Max 2011
Nike-Air-Max-2011.jpg

и многу сум задоволен (y)

овие на првиот пост ако сака 5 евра арно, за на нива се одлични.тежок шкарт од авион се гледа, и после грцине не чинеле, вакви-такви биле, а кај нив оригинали од 50-90 евра, вакви копии од 5 до 10 евра, абе македонче-чорба.

Прегледај го приврзокот 45647
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=375481

Редовно ги пратам огласиве на реклама5 ама ме зачудија патикиве кои ги продаваат. мој другар се јавил и му рекол дека биле оргинал овие патикиве o_O според моја логика да беа оргинал немаше да ги дава по 4.000 денари а и прашање е од каде ги набавува o_O толку ефтино па да ги продава 4.000 денари а кога во продавница истиве се над 7.000 денари. Дали има некој земено ? според вас дали овој е преварант или не? :)

П.С треба да купувам патики па и затоа и прашувам да не има некој купено од кај овој :)

Абе не се будали да купуваш на слепо. Оди во Софија во Молот (јас бев пред 3-4 дена) и да видиш какви убави патики имаат Најк. Овде кај нас ги нема. Јас дека сум фан на Адидас и само Адидас користам, ги имаше Барикадите 7цата но не ги земав немав пари доволно зошто купував друго (а кај нас ги нема мислам сеуште) но следен пати ќе ги земам. Иначе викаат во Сердика поефтино било но помал избор. Таму не сум бил. Боље да си купиш од официјална продавница и мирна глава.
--- надополнето: 3 јули 2012 во 14:53 ---
не се оригинал, ако сакаш искрен совет земи си ги од продавница да си знаеш што носиш.. Јас конкретно имам искуство со Air Max прво имав air max 1 па после Air Max 90 па сега ѓи имам Air Max 2011
Nike-Air-Max-2011.jpg

и многу сум задоволен (y)

Овие плаво-белите ги видов во Софија во Молот и многу се добри и лесни. Едина патика од Најк што ми се допаѓа.

Абе купи си од овластена продавница на Најк ( пр. во случајов) и кулирај си. Плати ги 8000 и да не се оригинал, барем нема да имаш грижа на совест пошо од овластена продавница си ги земал. И мирно ќе си спиеш и среќен ќе си бидеш..
Се до еден момент ( по 1 недела од кога ќе ти се скинат ) xD

Не те разбирам, имаш купено од тие од реклама 5 или пак од Nike продавница ?? И што не е исто ??
--- надополнето: 3 јули 2012 во 12:25 ---

Сликата што си ја ставил не е од тој модел, ова е сосема друг модел т.е. Air max 1, збориме за Air max LTD 2 т.е. овие : :)
http://store.nike.com/gb/en_gb/?l=shop,pdp,ctr-inline/cid-300/pid-551042/pgid-144698

LTD имам јас...од мислев сакаш да кажеш дека се исти со тие што ги ставил овој во прв пост..

LTD имам јас...од мислев сакаш да кажеш дека се исти со тие што ги ставил овој во прв пост..
Не ни спомнав дека тие од реклама 5 се оригинал, реков само дека се добра копија на оригиналот. Инаку кога збориме за air max покомотна патика од air max + 2009 не сум носел и сега планирам од странство да ги нарачам 2012-та моделот зошто кај нас (во Делта) ги нема и нема да ги носат. :)

Не ни спомнав дека тие од реклама 5 се оригинал, реков само дека се добра копија на оригиналот. Инаку кога збориме за air max покомотна патика од air max + 2009 не сум носел и сега планирам од странство да ги нарачам 2012-та моделот зошто кај нас (во Делта) ги нема и нема да ги носат. :)

daj sliki ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom