Ангола - Македонија (88:84) | Квалификации за ОИ, Лондон

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Перо мора да избрза мора он си мисли Химен дека е.
Сам беше, да не шутира од таква ситуација тешко, не е проблем тоа, него што овие играат американка под наш кош ... буквално, ист играч шутира истиот одма ја фаќа по пормашување и у скок си финишира рутински.

Кој им е к*рац со ваквата игра у одбрана, тоа беше нашето најсилно оружје, штета што Марин не е веќе тренер на екипава, една од најдобрите одбрани у Европа ги игравме со него, тешко повторливо е тоа со друг тренер, поготово ако истиот доаѓа од Мкд, еј, Србиновски стигна лекции да дели за акции бе, Србо човече, кој следи мак баскет знае зашто го потенцирам ова. :facepalm:

Аи изменава, Гечевски за Чековски.:pos:

Оф мори мајкоооооо ме фаќа срце веќе.....!!!!!!!!!

И го имаме новиот Шундо, само во друга дисциплина. Сега гледам дека Докузовски и никој друг бил срцето, душата и костурот на овој тим. Апсолутно сум разочарана и не полагам ама баш никаква надеж дека ќе направиме нешто. КАТАСТРОФА!:facepalm:

Гечевски излага, НЕ ВЛАГА САМАРЏИСКИ, НЕ ВЛАГА НИКОЛОВСКИ, влага ЧЕКОВСКИИИИИИИ!!!!
Браво браво идиоте!
Самарџиски повреден е. Уште пред мечот.

Ах да влезеше . Јбг немаме Анголска среќа :(

Не усра четников коа пуцаше 3ка

Каков идиот Лазовски,врска нема да постави асална игра.Катастрофа утакмица.Ако вака продолжат да играат може слободно куферите да си ги спакуваат и ај дома глупаци.

Утре победуваме, со Русија во 1/4 финале исто така, во 1/2 финале губиме и мечот за трето го добиваме.:D

Ajде на чудо сега , на тројка !

Toa e toa, neznam so se nervirate, se vide i so rakometarite deka sme one time wonder.

Најдолгите 10 секунди

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom