H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Јас тврдам дека нема да се распадне.Ти кажав зошто, твое е што немаш ум.
еве пак
ОБЈЕКТОТ ЌЕ СЕ РАСПАДНЕ КАКО КУЛА ОД КАРТИ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас тврдам дека нема да се распадне.Ти кажав зошто, твое е што немаш ум.
еве пак
ОБЈЕКТОТ ЌЕ СЕ РАСПАДНЕ КАКО КУЛА ОД КАРТИ
Јас тврдам дека нема да се распадне.
Затоа што ќе издржи да се помести, како згради од по 10 ката стари по 130 години не паднаа па оваа што е градена 1937 ќе падне..Зошто?
Затоа што ќе издржи да се помести, како згради од по 10 ката стари по 130 години не паднаа па оваа што е градена 1937 ќе падне..
Јас нема да ја решам, има стручњаци за тоа.Како ќе издржи? Како ќе ја решиш статички?
Јас нема да ја решам, има стручњаци за тоа.
Ааа не. не не не неее.... Сине не вреѓај сеа, столко си е стоилко но ова е спомен на нешто што одбележува целосна нова ера на изменување на град од темел. Земјотресот е нешто што ни под разно не смее да се заборави.незнам шо се чудите, на скопјани културно наследство им се и бараките на чичко стоилко со еден тон прашина на нив.....
Огромна замерка што се вложуваат пари кај нив, оставете ги нека седат со неизградени ни згради ни улици, вложете во другите градови, нека има нови театри, нови музеи споменици паркови водни парко спортски сали, сплавови подморници и реновирање на стари згради во сите други градови, нека скапат скопјани, кај им прават па уште гомна јадат........
Значи не се разбираш, а тврдиш дека НЕ можеЗначи не се разбираш а тврдиш дека може
Имаш повеќе од 15 години?
Значи не се разбираш, а тврдиш дека НЕ може
Дојди па види, дали сум под 15 или над тоа.
Јас и Alex The_Great немаме исти ставови кон нештата но морам да кажам и тоа е факт дека те згази у поим затоа де олабави со глупиве муабети, од крајност до крајност ја однесе темава.А ти си со премногу испран мозок, за да сватиш дека не ви треба квази историја туку историјата како што е. Со среќа продолжи така да си јачаш его, и со многу среќа. Еден ден може и ќе догурате до ниво каде што и ќе Калето го урнете за да направите модерни ѕидини. Историјата е зезната работа знаеш?