Психолошки IQ тест

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам 115 така нешто. Се изнервирав на крај и од тепка ги погаѓав али ипак сум си задоволна:pipi:

Никола напиша:
Кое прво кое второ.. на шпански да не го решаваше?
163, 146..дај подобјасни:)
Peer za (minus 163)-163 se zaebavav,a vtoriot mislam na srpskiot a ne na angliskiot:pusk:

Lucifer напиша:
Peer za (minus 163)-163 se zaebavav,a vtoriot mislam na srpskiot a ne na angliskiot:pusk:

Знеш дека пред 18 години такви работи, овај тестови не треба да се прават.
:)
Инаку за сите заинтересирани за асални тестови, кои одат над 135-140, ги има доста на овој линк.
http://www.eskimo.com/~miyaguch/

Никола напиша:
Знеш дека пред 18 години такви работи, овај тестови не треба да се прават.
:)
Инаку за сите заинтересирани за асални тестови, кои одат над 135-140, ги има доста на овој линк.
http://www.eskimo.com/~miyaguch/
Se izvinuvam i blagodarna sum ti sto me povede na vistinskiot pat(hihi):)

овде само принтскрин требит :)..

Jas 112.Na eden drug test mi ima ispadnato 124,na toj hrvatskiot mi ispadna 129 a na toj pola na tepka gi stisnav pa sea na koj da mu veruvas?U sekoj slucaj ovie testovi ne gi smetam za epten relevantni zasto me mrzi da mislam mnogu pa go resiv za 20 minuti a i od sekogas me nervirale vakvi testovi so crtki i kvadrati i krugovi.

1pj9.jpg

Eve imam 126 so dokaz!!!Inace me mrzese da mislam inace 145 ne mi bega:pos2::pos2:

сеа пак го решавав и добив 140
peharce.gif
(МЕНСА ЛЕВЕЛ БЕ :pos:)

joki напиша:
115 vo 6 sabajle...so poluzaspan mozok...sepak nad ocekuvanjata...:)

bravo za tebe
so POLUzaspan mozok 115, a so CEL mozok (t.e. so ICnezaspan) bi trebalo da osvois nekoj (po matematika) 230 boda a maksimumot od testot e (nazalost) 140:( taka da gi zaeba tie so go napravile testot...:))) pa ti si ISPOD i NAD ocekuvanjata istovremeno :)

inace jas 106 poena so toa sto poslednite se stvarno zaebani...a od vremeto mi ostanaa uste nekoj 20 min ali dzabe stvarno na krajot treba mnogu tupenje mozok

Задоволен сум, иако мислам дека можеби малку повеќе до кај 140 сепак е 2 сатот ноќе а мене ми се спие...

testbf6.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom