iOS 6

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Локација
Скопје
Наскоро треба да излезе целосна верзија на новиот ОС на Епл 6. Кои би требало да бидат предностите и мааните.

Јас како што дознав немало да може да се гледа Modern Firmware и ќе има нов тип на отклучување (декодирање).

iOS 6 News - Бета Верзија

Интерфејсот најверојатно пак не го менуваат. :facepalm:

Наскоро треба да излезе целосна верзија на новиот ОС на Епл 6. Кои би требало да бидат предностите и мааните.

Јас како што дознав немало да може да се гледа Modern Firmware и ќе има нов тип на отклучување (декодирање).

iOS 6 News - Бета Верзија

Интерфејсот најверојатно пак не го менуваат. :facepalm:
G0 INSTALIRAV NA MOJOT IPOD TOUCH 4 GEN..... I PODOBREN E..... NA IPAD 2 ISTO GO INSTALIRAV AMA MI SE ZAGLAVI NA ACTIVATION I POSLE MU NAPRAIV DOWNGRADE NA 5.1.1.......

Се радувам што IOS 6 пак ќе даде ново искуство и со душа чекам да ја добијам правата верзија не да ги пробувам BETA верзиите . Пошто нема да го доживеам целосно ефектот hhahah такви сме apple обожавателите.Искрено се радувам на мапите што конечно некој ќе ги шутне google , немало да има youtube тоа го прочитав na technobuffalo.com Па и онака сите можности како оперативен систем кај нас не ќе можат да се користат како бокирање карти купување од itunes музика и така . Сеуште сме смрзнати за да кажам дека максимално ги користам перфомансите на мојот iphone 4s .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom