deXterche
тадаммм
а какви тестови да направам...дај поопширно, зш освен benchmark тестови на хардвер за други немам слушнатоdwa напиша:naprai test na memorijata,grafickata,procesorot itn.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а какви тестови да направам...дај поопширно, зш освен benchmark тестови на хардвер за други немам слушнатоdwa напиша:naprai test na memorijata,grafickata,procesorot itn.
Кажи ако може малку повеќе симптоми т.е. кога ти се дешава, дали е кога ќе пуштиш некој програм или било кога, температурата да не ти расте, дали имаш мењато нешто во последно време итн. Зашто вака стварно може се да биде, од матична и процесор, па до некој конектор на напојувањето.deXterche напиша:Додје време и јас да поставам прашање
Последниве 2-3 дена ми се има рестартирано компјутеров 3-4 пати сам од себе...софтверски проблем мислам дека не е...за чист си е пречист (од вируси милсев) може да е до напојувањето...ор самнтинг елсе?
Абе еднаш ми се рестартира на сред филм, ок мислев дека струјата има сецнато па затоа. После ми се рестартира додека сурфав по интернет, и еднаш ми се рестартира додека му мавав turn off... и додека се подигаше ми излезе check for errors...и најде некој грешки во антивирусон и некој системски фајлој...ама мислам дека се оштетени поради тоа што се рестартира насила. Стварно немам појма што може да биде...сега има 2-3 дена супер си работа не покажува никакви симтоми. Греење невервам дека може да е проблем бидејќи има два три месеци работи по 15-20 сати на ден плус имам core center па ако му се крене темература ќе ме извести. А ништо чудно и windowsot да ми е оштетен.krusha03 напиша:Кажи ако може малку повеќе симптоми т.е. кога ти се дешава, дали е кога ќе пуштиш некој програм или било кога, температурата да не ти расте, дали имаш мењато нешто во последно време итн. Зашто вака стварно може се да биде, од матична и процесор, па до некој конектор на напојувањето.