Голема дилема меѓу народот ``што ли му рече``

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Opasni se Italijanite .....znaat kaj da pogodat ...mene talka da mi rekol i ja ke sum zdivel

Му рекол личиш на Лео ди каприо и овој здивел :)

so i da mu rece ovoj instinktivno mu dade edna:zid::zid: i na materazi vise nema damu tekne da provocira taka

Абе треба навистина да си мајстор и да си ги контролираш чувствата за да можеш да останеш ладен на навредите од еден јужњак како што се италијанците ии балканците.

Смајлито на Зидан :)

:zid::zid:
Од овде ја добил идејата

Tanjushka напиша:
да. наводно му рекол: арапски терористу!
и јас би му ја спукала ако е вистина тоа.
И јас слушнав така!

пораката што му ја кажал Матераци на Зизу гласи Сите знаеме дека си син на терористичка курва па затоа одјеби

Абе шо и да му рекол на зидане му пукнал филмот и му покажа зидане дека е "тврдоглав":)

Зидан вака требаше да му ја измени фацата на тоа копилето Матераци :nerv:

images512483_lazio_inter_maze_ct.jpg

Capo Kapistec напиша:
Sto i da mu kazel ovoj mozel gzentlmenski da mu vrati pa posle neka se prepucavaat preku vesnici. Ama na finale da gi ostavi taka na cedilo noup mnogu losh kraj za taka bleskava kariera!

не заебавај, така да ти рече некој, и ти џентлменски да изреагираш:pos2: :pos2:

Освен што се отепав од плачење два саати за Франција и за Зидан, пошо од почетокот бев за нив, мора да се изјави дека е*аните Италијанци, не знаат ништо друго туку само да провоцираат.
А јас да бев на местото на Зидан немаше да му дозволам да си помне толку лесно, искрено би му ги скршила нозите...БУДАЛИ!

Na vesti slusnav deka mu rekol deka e terorist ili deka stanuvlo zbor za "seksualna navreda vo koja bila spomnata negovata majka ili sestra."- taka kazaa na vestite na BBS.:pos:

Гижо напиша:
не заебавај, така да ти рече некој, и ти џентлменски да изреагираш:pos2: :pos2:
A na Zidan kako da mu e prvpat vo karierata! Ne zezaj Zidan ne smeeshe da gi ostavi na cedilo svoite. On da sutirashe namesto Trezequet penal mozebi ke tepaa Francija!

Capo Kapistec напиша:
A na Zidan kako da mu e prvpat vo karierata! Ne zezaj Zidan ne smeeshe da gi ostavi na cedilo svoite. On da sutirashe namesto Trezequet penal mozebi ke tepaa Francija!
Ама не беше возможно да се остане ладен во таа ситуација, и не треба да се обвинува Зидан туку тоа копилето кое не знае за фер плеј и за граница

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom