Тенис типови

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
Добро шо се дешава со Ниеминен? 6-0 губи прв сет? :eek: Повреден е нешто или? Дај нека ја предај барем нека не игра до крај.

Добро шо се дешава со Ниеминен? 6-0 губи прв сет? :eek: Повреден е нешто или? Дај нека ја предај барем нека не игра до крај.

И јас тоа чекам да ја предаде :pos:

Првиов 6-0 вториот 1-4 губи a го имам 40.5+ :facepalm:

Се нопачки тргна, Симон губи 4-6, Гофан губи 4-6. Само Бакер, воедно и најголемиот коефициент (1,80) ми води 6-0 2-0 ама нема промени таму веќе неколку минути. Ќе предава овај Ниеминен ваљда, то ти е среќа.

Според мене Закопалова-Говорцова 1h 1.70 коефициент, тип на денот, поклон од кладилниците.
Иначе и мене Гофан ми губи ќе му ебам главата ако не го тепа овој Левин, а другото све ми е за после.

Aјде бе ова Немиеново нека ја предај све да му е**м

Леле , пред пола саат станав :tapp:
испуштив два добитни меча од жените , кербер да тепа 2-0 , и ерани -20.5 (6-1 6-1) :mad:

тсонга ми се игра минус бе . 32.5 кај овој земјаков од шпанија ќе му прави проблеми на горилава. хјуит ништо не направи против цонга , а не па гарсија -лопез да направи.

- карлович ќе сервира ли добро денес ? 35.5 е границата .
- циганов багдатис со димитров ? 40.5 ? може да отиде плус ?

Што ја искоментирав Закопалова што ја урочив матер да и ебам.
Cold Breath
Ја Мареј го играв 1h, не ми е верно Карлович да му земе сет али чим ја ти го кажувам значи НЕМА да излезе, баксуз сум.

Леле , пред пола саат станав :tapp:
испуштив два добитни меча од жените , кербер да тепа 2-0 , и ерани -20.5 (6-1 6-1) :mad:

тсонга ми се игра минус бе . 32.5 кај овој земјаков од шпанија ќе му прави проблеми на горилава. хјуит ништо не направи против цонга , а не па гарсија -лопез да направи.

- карлович ќе сервира ли добро денес ? 35.5 е границата .
- циганов багдатис со димитров ? 40.5 ? може да отиде плус ?

Димитров мислам ќе тепа игра добро го гледав со Андерсон..го фатив Бакер го среди на брзина го имам уште Димитров и Симон + гемови овој има брејк ако го земе ќе биде добро.

Бакер 1,80 си го фатив. Гофин ете го 4-6 6-4 6-1 3-1, ама Симон ме падна веќе... нема теорија да се врати. Губи 6-4 6-4 4-4, а имаше 2-4 во третиот сет и шанса за 2-5 со 2 брејка. Ех сељак неубав е овај Симон значи.....

EDIT :

Симон е таква легенда шо од 2-4 доаѓа на 5-4 за експресно кус рок. Се плашам дека веќе се предаде.

go fativ Simon live na 5 koef mu stadov edno 300ce imam nekoj osejkaj deka ke svrti :D

Закопалова распаљотина ниедна :D

Бегај бе, ги фатив потешките 1,80 и 1,60 и ќе чекав уште 3-4 по 1,25 за 2985. Најмногу мака ми е шо ми рекоја да го пишам Симон 2 и не го пишав, а истиот го послушав вчера да го пишам Чарди 2 и то е баксуз.

Леле ја имам и на другото ливче Закопалова, само тука 20.5 -.
Ццц пак се повторува она непишаното правило, не играј една иста утакмица на две ливчиња. Криво ми е за Бејкер, 1.80 беше, чист 1 јас не го изиграв. Ќе ја играм ја Закопалова...
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 15:19 ---
Ќе тепа Ана со Бондаренко шо викате?
Ќе тепа 2-0 оваа Бондаренко не е ништо посебно, вчера се мачеше со 50 годишната Дате Крум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom