Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ОК тикетче, само не знам околу Roger Vasselin и Garcia Lopez.
Колку си добитен?![]()
за 1000 добив 4770 ден.
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 10:20 ---
за денес доволно ми е 2 коеф. за влог од 3000 ден.
се мислам да играм на бартоли, лепченко, цонга и раоник, сите да победат. шо мислите вие?
и шо мислите за победи на хас и кубот?
фала
Haas доби можност да биде фаворит но сепак јас мислам дека Kohlschreiber треба да биде фаворит.Haas моментално е во форма а исто така игра многу добро на трева но не ми се верува дека минимум три сета ќе сервира бомби.Ако го нема сервисот,ја нема играта а со тоа му се намалуваат шансите многу.Кohlschreiber не може да си го најде сервисот последно време,доста слаб процент има на убацен прв сервис,но тоа можеби зависеше и од катастрофалното време во Истбурн.Да беше аутсајдер Haas би го играл него,но ова потценување на Kohlschreiber мора да се искористи.Ова е дерби на колото според мене.Класични играчи на трева со доста излегување на мрежа,добри сервиси и феноменални еднорачни бекхенди.Шансите се тука тука но коефициентот претставува value.ТИП Kohlschreiber
Други посолидни типови : Bartoli,Keothavong,Kuznetsova,Dolgopolov,Zopp,Tomic,Ward.
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 10:41 ---
Можеш уште Долгополов да го додадеш,а инаку ако го играш ливчево играј во СпортЛајф,Вил Хил бидејќи Бартоли се повреди со Pasczek па можеби и да се предаде, не се знае со неа.
i jas praktikuvam takov stil na igra na 2 koef i duplirajne.. vcera imav pironkova,tipsa zema set,harsion zema set,kirilenko i petrova za denes planriam da odam malce pojak vlog na Zopp,Cilic,Raonic,Baker i Tsonga.. a isto ke izigram i double Paire+Roger Vasselinза 1000 добив 4770 ден.
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 10:20 ---
за денес доволно ми е 2 коеф. за влог од 3000 ден.
се мислам да играм на бартоли, лепченко, цонга и раоник, сите да победат. шо мислите вие?
и шо мислите за победи на хас и кубот?
фала
Најјаки за + се овие со 1.20 до 1.30 коеф, им даваат мали граници ама заебни се противниците, најлесно се фаќаат, немој да се лажите дека плус се играат само ако се изедначени противнците, ќе ви лупнат 40,5 граница и ќе те ебат после...
Инаку дајте отприлика 5 коеф да има, најсигурните кој се?
Сега ќе одам ова да го пуштам:
Димитров - 10+ прв сет
ДелПо - 9- прв сет
Надал - 9- прв сет
Мареј - 9- прв сет
Ферер - 9- прв сет
Хас - 10+ прв сет
18,10 коеф во Моцарт.
Е ништо сега го пуштив -. И Димитров не го стигнав.Дел Потро пиши го плуска на конечен или 9,5+ прв сет. Haase поштено го намачи Надал пред 2 години тука, сигурно влегува +.