- Член од
- 21 април 2012
- Мислења
- 366
- Поени од реакции
- 186
- Локација
- Дупница, оти што, проблем?
А интерено што е било 1944-1991 година 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во тоа време уште не е развиено етничкото чувство да си Македонец, нема граѓанска војна се стрелаат поранешните окупатори (колонизатори) и нивните србомани.
поради терористичките напади (креваат во воздух вагони со мајки и деца,, Македонци'') и за злосторствата кои правеле за времето меѓу двете светски војни
А вие што сте.....антички Македонци со чиста крв,потомци на Македон и создатели на белата расаОпшт пример на бугарска пропаганда. Поради ваков дебилизам ќе бидете турко-монголи.
А вие што сте.....антички Македонци со чиста крв,потомци на Македон и создатели на белата раса.Сопрете се со тиjа етнички нвредуванja,жалки сте.Турко монголи може да е имало преди 12-13 века,днеска нема,ама види,Господ да ти дума по националната телевизија дека белата раса е креирана от тебе е болна работа и е во гранизите на нацизмот.
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 12:13 ---па тогаш што трчаш како прле пред магаре секогаш кога ќе постирам?
Па одговри на овие точки, ама паметно и ме удри во земјава, сепак си мудар наследник на Ацето![]()
па тогаш што трчаш како прле пред магаре секогаш кога ќе постирам?
Па одговри на овие точки, ама паметно и ме удри во земјава, сепак си мудар наследник на Ацето
тие "македонци" се бугарофили, не можат да бидат македонци кога дозволиле да се убиваат/убивале македонци.
1913-1941 српска окупација
1941-1944 бугарска окупација
прита мислам на вардарскиот дел.
интересна е теоријава за граѓанска војна на територија на вардарски дел (1941-1944).
А мегу 1915-1918 пак сме ве окупирали? Ама 1941-1944 србите викаат дека сме окупирали Србиа, па видите си газдите шо викаат? Да не стане грешка неква.
А интерено што е било 1944-1991 година![]()
Глад,питачење и јад во Бугарија,млади бугарки си ги давале гзовите за пар чорапи,криво ми е што не сум бил дел од таа генерација во Југа,I could've laid bugarki za 2 cerveni.
Татариве уште се тркалаат за Македонија.
драмски, научи да цитираш правилно. Вие сте окупирале дел од Југославија.--- надополнето: 26 јуни 2012 во 12:13 ---
незнам за тој цел период ама има ваков настан: дошол некој бугарин во прилеп да препродава велосипеди. и некој прилепчанец го прашал: колку точаков, Тута рекол толку червени. И прилепчанецот зел од тие југословенските црвени пари му дал. И си зел точак. ко видел Тута шо пари му дале....А интерено што е било 1944-1991 година![]()
Грешка си.... Мики Джегеров, башта му садел чушки во КримЌе ги крстиме The rolling bulgarians.Сега можат да си кажат дека и Џегер е Бугарин и се вика Мики Џегеров.
Многу е ова. Вакви две.
![]()
Грешка си.... Мики Джегеров, башта му садел чушки во Крим![]()