Вонредно генерално собрание на ФФМ: Илчо Ѓорѓиоски едногласно избран за претседател на ФФМ!

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување
уште 4 години хари прецедател, господ нека е на помош на нашиов фудбал!

Ццц.. ова не е возможно бе . Сега гледав на а1. Очигледен фалфисикат.

Кај е сега мвр? кај се сега тие инстутиции да го гонат човекот кој е анти-фудбал????

Кенан идризи нов потпретседател,автоматски ренова нов шампион(мое мислење).:toe:

Колку мандата смее да се кандидира копилево?

До пред да се кандидираше за вториот мандат, беше намногу 2 мандата, али тоа се се смени, зашо Статутот на ФФМ е исто како тетратка на првооделенче........... пиши бриши.:toe:

Исход:
Веке таа ставка ја нема во статутот.

Овој Хари планира доживотен да биде изгледа. Некој од страна ке мисли дека супер си ја работи работата. Ај да го кандидираме за претседател на УЕФА.

кој и да победеше од Николовски или (победникот)Хари исто ќе си беше со Мак.Фудбалот... за овој Омерагич не знам доволно и не сум информиран..

од една страна се Зинго-Хари а од другата се Велија-Николовски.. можеби сеа редно време беше да се смени претседателот али немаше уопште да има никакви инвестиции и промени и спонзорства, ќе си останеше на мртва точка... можеби овој Омерагич требаше да тепа али незнам кој е чисто се сомневам дека е некој по поштен од овие двајцава.

inaku izgleda deka a1 poradi protest ke se otkaze od prenosite od makedonskoto prvenstvo

inaku izgleda deka a1 poradi protest ke se otkaze od prenosite od makedonskoto prvenstvo
Хаха, најдоа и они причина, као демек ради протест а големата слика вели, во просек 10 гледачи имаат уклучено А1 кога пренесуваат некоја си фудбалска пародија наречена мак.фудбал . :toe:
Ако ако, гоу фор ит А1 и откупете Бундес бар за оваа сезона, редно е и они фудбал да почнат да пренесуваат :) .

Ајде сменете го насловот, напрајте некој јак...

Куралампие пак на врвот, или нешо иновативно, ајде Син.:pos2:

Нема смисла да ругаме на таков начин, насловот е сменет аналогно на моменталнава ситуација, а внатре во темава може да се оставате против дотичниот господин .

Znaci deka sileks nikad nema da ispadne

Spored moj informacii nekoj klubovi moze da bojkotiraat ko na primer Vardar,Pelister,Turnovo,Sloga,Makedonija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom