- Член од
- 20 септември 2011
- Мислења
- 8.146
- Поени од реакции
- 8.544
Има многу други концерти што се бесплатни. Незнам за вечерва, но има многу бесплатни настани^bez karti se site nastani na otvoreno nebo![]()
Ќе се обидам да соберам информации
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има многу други концерти што се бесплатни. Незнам за вечерва, но има многу бесплатни настани^bez karti se site nastani na otvoreno nebo![]()
Ne e Ana Kostova dirigent, maestro Le Fi Fi e dirigentДенес во 21 часот на платото кај Камениот мост има Рок класика концерт „ Storm “. Настапуваат Хорот и Симфонискиот оркестар на ДМУБЦ „ Илија Николовски - Луј ’, Диригент Ана Костова.
Ова веројатно ќе биде нешто извонредно.
Ана Костова знае да направи извонредни работи.
Ќе се видиме кај Камениот мост.
Сепак имаше огромна посетеност.Da vi e krivo na site so ne dojdovte, mng bese dobro !!![]()
Абе батали без разлика на се сепак бевте топ одлични екстра ... респект до сите и до јапанацотЛeле да! Колку иритираше музиката !
Како за инат да не сакаат да ја намалат, а гледаат дека има концерт. Македонска работа
И некои од публиката што викаа и меѓу точките им се дереа на тие што беа седнати на првите скали да се тргнат, бидејќи не гледале. Многу сељачки. Ај овие што седнале, добро, не можеле да гледаат, во право се, ама можеше еден да стане и тивко да ги замоли да се тргнат, а не да се дерат ко на ливада да се
Друго што многу ме изиритира, немаше бина. НИШТО не се гледаше. Поготово ние што бевме во хорот, диригент, никако!
Можеле барем едни скалички за хорот да нашле, чим штеделе толку на бина.
Второ, што беше со озвучувањето? Само бендот се слушаше, оркестар никако, хорот, и така и така. Немаше ниеден монитор да се слушаме што пееме.
Луѓе со многу искуство кога ги прашав како сме звучеле ми рекоа: „Пааа, симпатично, да се смешка човек и да ве слуша“.
Во превод „Тапа бевте, ама браво за трудот“. Се откорнавме на проби по жешково.
Ова ни е прв концерт на класика-рок во нашево училиште ever. Така да, идејата мислам дека им се допадна на сите
Во секој случај, фала ви на сите што дојдовте, се надевам ви ја разубавивме вечерта, барем малку![]()
Абе батали без разлика на се сепак бевте топ одлични екстра ... респект до сите и до јапанацот
А замисли кога се би било хармонично синхронизирано негде во добро акустична сала
Топ сте само напред
Знам дека зборува македонски а мислев дека е јапонец али нема везе грешкаНе е јапонец, бе, Виетнамец е... и зборува македонски политературно од мене и од тебе![]()
Мрчатор еденЈас да си промрчам...![]()
Samo koga se trudiНе е Јапонец, бе, Виетнамец е... и зборува македонски политературно од мене и од тебе![]()