Купување таблет компјутер

• Креатор на темата Креатор на темата macedon89
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли да ми покажете некој таблет од 6-7000 ден. кој најмногу вреди за тие пари пошто сум дудук за технологија :D
Што ќе ти е ваква играчка, за ништо не ги бива освен да погледнеш некој филм. Нити има брзина нити прегледност за сурфање. Ќе му се порадуваш 2-3 дена и ќе го баталиш верувај.

Дали некој знае каде во Македонија може да се набават Microsoft Surface? Гледам дека Анхоч имале еден модел само, ама од поодамна го нема на залиха.

Дали некој знае каде во Македонија може да се набават Microsoft Surface? Гледам дека Анхоч имале еден модел само, ама од поодамна го нема на залиха.
Јас од Нико го земав.

Препорака некоја за квалитетен таблет од 5000 до 8000 ден ,највеќе за интернет и за читање книги .
А да и за гејмање Хартстоун :icon_mrgr:

Предлог за графички таблет за почетник?

Сакам да преминам од хартија и пенкало, на таблет и PC. Немам никогаш цртано на таблет, ниту користено програми за дизајни, ептен сум почетник. За сега, ќе се испробам со логоа и дизајни за маици, нешто полесно.

абе нез шо толку сите запнале таблети да зимаат, скапи се ко лаптоп а за нишо не ги бива

Сакам да купам таблет со што подобар екран, но не повеќе од 8 до 8.5 инчи, не огромен. Што ми предлагате? Ме заинтересира и т.н. new iPad 2018 како и тие на хуавеи и галакси таб с3. Молам за мислења и предлози.

Незнам дали е за тука прашањево, ама сепак ќе прашам. Имам лаптоп HP x2 210 G2 ( појма немам што значат бројкиве). Сакам да го продадам на некој сервисер, е сеа прашањето ми е дали ми е потребен Гарантен лист или нешто такво? Мајката ми моја ја фрлила цела кутија со сите листови внатре, а како поклон го добив. Некој да ми одговори ?

Незнам дали е за тука прашањево, ама сепак ќе прашам. Имам лаптоп HP x2 210 G2 ( појма немам што значат бројкиве). Сакам да го продадам на некој сервисер, е сеа прашањето ми е дали ми е потребен Гарантен лист или нешто такво? Мајката ми моја ја фрлила цела кутија со сите листови внатре, а како поклон го добив. Некој да ми одговори ?
Зависно од тоа дали е под гаранција сеуште. Доколку му е истечеа гаранцијата не треба да прај разлика дали го чуваш гарантниот лист или не.
Инаку, не е по исплатливо да го продадеш на пазар3/реклама5?[DOUBLEPOST=1547117086][/DOUBLEPOST]
Предлог за графички таблет за почетник?

Сакам да преминам од хартија и пенкало, на таблет и PC. Немам никогаш цртано на таблет, ниту користено програми за дизајни, ептен сум почетник. За сега, ќе се испробам со логоа и дизајни за маици, нешто полесно.
Јас порано кога се занимавав со ова имав земено графички таблет од сетек за 2 илјади. Не е нешто нај-нај ама доволно добро ја вршеше работата. од Genius беше, портокалов. Кога ќе сакаш да преминеш да професиоален г.таблет имаш одличе избор во Анхоч[DOUBLEPOST=1547117146][/DOUBLEPOST]
Можеш да разговараш со продавачите во анхоч да видиш дали би сакале да ти направат услуга да ти го нарачаат ексклузивно за тебе, но незнам дали тоа би ја зголемило цената

Дечки искуство со Тесла таблет?

ЈАс не би земал. Како прво немаш ни хардвердска ни софтверска поддршка за тој таблет. Тешко се наоѓаат и футроли и фолии освен ако не си ги порачаш од Али. Неквалитетен, во однос на делови на него (тач, дисплеј и тн...).
Не би ризикувал со таков таблет.

Дечки искуство со Тесла таблет?

Самсунг или Леново ти се проверена квалитетна опција, јас не би земал друг таблет освен ако премногу парите ти се кнап.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom