Велешко Езеро (Езеро Младост)

• Креатор на темата Креатор на темата Barto
  • Време на започнување Време на започнување
Малце офф топик..... ме интересира дали некој може да ми помогне да дојдам до Бабуна - Велес? Се организира журка наскоро таму, сакам со воз од Скопје да тргнам. Дали е блиску и е изводливо да се стигне пешки од кога ќе стигнам во Велес???? Фала однапред.

Малце офф топик..... ме интересира дали некој може да ми помогне да дојдам до Бабуна - Велес? Се организира журка наскоро таму, сакам со воз од Скопје да тргнам. Дали е блиску и е изводливо да се стигне пешки од кога ќе стигнам во Велес???? Фала однапред.

Од железничката до Бабуна баш и не верувам дека ќе се снајдеш, ама има некој добри 10 километри, за пешки не би ти препорачал, такси 120 денари во еден правец оди. Ако сакаш пиши ми во пп ќе ти објаснам по детално како да стасаш до правата дестинација, а пошо и јас ќе одам, може и да се организираме.

Можеш да се симнеш кај агриа ...пред патот кој води до бабуна, до таму ти е најблиската пруга :)

Picture 381.jpg
среќа што заврна вчера 09.07.2013 година и го изгасна пожарот над камперите.
и лани така несовесни лица запалија каршија кај викендиците(и сега се гледат исушените борови)Picture 382.jpg........

Attachments

• Picture 383.jpg
    Picture 383.jpg
    97,6 KB · Прегледи: 13

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom