СУГС "Лазар Танев" (Угостителско)

• Креатор на темата Креатор на темата stela_maris
  • Време на започнување Време на започнување
Ја више завршив, од сите професори најјака ми беше Зоки БС хемија. :cuc: Таа со црна коса и шишки. Женските многу и ги сакаа ташните.:)

Иначе за мене хемја беше шпанско село али имав секад двојче:vozbud:

А да си ја поздравам и профорка Аница(y)

Катастрофа школо нема никакви мерки за таму див Запад е ако сакаш да поминеш со 2војче таман е инаку полно е со блек пипл и оние лепотанине од планините од Албанија и Косово.

За професија е тотална утка ако немаш врски за такво работно место.

Инаку гледам стара е темава која година си и кој ти е класен?

да прашам нешто,сестра ми сака да оди таму,хотелско туристички техничар....ме интересира дали има работа тука,или не?мислам на работа по завршување на средно/факултет???

да прашам нешто,сестра ми сака да оди таму,хотелско туристички техничар....ме интересира дали има работа тука,или не?мислам на работа по завршување на средно/факултет???
без врски работа? :D па техничари има со лопата да ги ринеш за било која струка да се работи :)
само врски, врски и врски па сестра ти ако сака нека заврши и за авијатичар ако има врски ке ја направат економиста :)

без врски работа? :D па техничари има со лопата да ги ринеш за било која струка да се работи :)
само врски, врски и врски па сестра ти ако сака нека заврши и за авијатичар ако има врски ке ја направат економиста :)
го знам јас сето тоа,но ете и викаат за тоа нема работа,ова,она па ме интересираше што мислите вие :P

го знам јас сето тоа,но ете и викаат за тоа нема работа,ова,она па ме интересираше што мислите вие :P
а бе нека иде у Влахов за маникир, педикир за тоа повеќе ке најде работа, крај краиштата може и дома да си работи :)

не сака,запнала ќе оди во лазар танев..и нема друго....
ауууууууу нејќе :cautious:
кажи и ако и дојдам таму ке види убаво :sneaky:

а бе ваше е да ја советувате али ако веќе има желба за тоа нека се запише во Угостителско, јбг нејзин живот :)

ауууууууу нејќе :cautious:
кажи и ако и дојдам таму ке види убаво :sneaky:

а бе ваше е да ја советувате али ако веќе има желба за тоа нека се запише во Угостителско, јбг нејзин живот :)

хахааххахххахахха ме насмеа....да ние ја советувавме дома...но таа запнала...па затоа ме интересираше дали има работа или не за професијава....

Знае некој кое е наставното време за учениците од четврта година во ова школо ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom