old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Значи ќе врие читери, а?Ќе може да се игра и без и со Steam. Околу додатни програмчиња не сум информиран, ќе треба да се слушнам со техничкиот оддел. Но веројатно нема да има.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ќе врие читери, а?Ќе може да се игра и без и со Steam. Околу додатни програмчиња не сум информиран, ќе треба да се слушнам со техничкиот оддел. Но веројатно нема да има.
Ќе има неколку админи односно судии на секоја партија.Значи ќе врие читери, а?
Ќе има неколку админи односно судии на секоја партија.
Во следниве денови ќе ве известиме за дополнителни работи.
Како прво организиран турнир на високо ниво како што велат, се оддржува на еден сервер. Второ награди еден месец паблик сервер, клан вар сервер, претпоставувам лајт се локација Германија. Вреди да се игра за ова?
се познава кога некој играч има чит, значи метата почнува да му мрда директно во глава.Aдмин е тапа работа. Секогаш можи да греши, има дечки што имаат поголеми рефлекси и вештини за играње што се рамни на читот. Едино глупавите , летање, гаѓање вглава на повеќе од 3ца, преку ѕид и слично,се веќе препознатливи за чит.Многу пати ја коа сум играл сум добивал бан, за чит а не дека сум имал.
Очигледно немаш искуство со читови.се познава кога некој играч има чит, значи метата почнува да му мрда директно во глава.
Се дешавало да ме банираат по сервери пошо маусот ми има летнато и рандом иам даено хедшот, ама онака баш рандом, маусот од обично шалтање се наместил на глава и ја само си кликнав. Се дешавало да ме банираат пошо од рандом бушење сум убил човек. Итн итн итн...се познава кога некој играч има чит, значи метата почнува да му мрда директно во глава.
Гејлорд, никогаш нема тоа да го направам. Ама, ако сакаш, можеме да направиме екипа, kgn.madmins, и да се пријавиме.![]()
Значи со иста тактика кaко последниот пат кога праевме микс од стариве играчи: Mac)) ботот треба да го земаме за да имаме мамка. Им го фрламе, а ние ги маваме?
Yeah, that could work.
Него, колективно пораснаа гејмериве, или уште со читови? Steam или има античит програми како sXe, Flex и слични?
Години се во прашање.![]()
Значи со иста тактика кaко последниот пат кога праевме микс од стариве играчи: Mac)) ботот треба да го земаме за да имаме мамка. Им го фрламе, а ние ги маваме?
Yeah, that could work.
Него, колективно пораснаа гејмериве, или уште со читови? Steam или има античит програми како sXe, Flex и слични?
Години се во прашање.![]()