Срцето или разумот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Што ве или што би требало да ве води во љубовта ... срцето или разумот?:raz: Мислам дека се разбираме што ми е прашањето, да не општам нашироко:) :wink:

Срцето мене в љубовта ме води и секојпат ќе ме води, оти штом разум исклучам, безумно љубам и се вљубувам.

Кај мене се координираат едно со друго. Ако го пуштам само срцето, ќе завршам кој знае каде, а ако го пуштам само разумот, ќе останам сама.

Срцето нормално преовладува но и разумот е присутен.Сепак срцето е тоа кое избира :wink:

Срцето е мускул.. Да слушам мускул?

Разумот can play tricks on you...

значи... слушајте ме мене :))

Kidding... of the topic.. ACID react !!)

SRCETO sekogash srceto me vodi

Умот. Јеби га, ладнокрвен сум :D

Разум пред се.Срцето дава јака логистика.
Темава ме потсети на Алхемичарот.Во внатрешната дискусија,која толку фино ја има доловено Пауло Коељо,постои и трет соговорник,телото кое не треба да се занемари.

се зависи од тоа каде ти се наоѓа срцето...некогаш дури е и на исто место со разумот. некогаш доста подолу..

И двете по малку, некогаш знае срцето да превладее ама брзо реагира разумот, така да ги комбинирам :icon_lol:

Site vikaat deka treba da go slushas srceto....
ali nekogas srceto ne e ona sto treba da presudi.
Sekogas koga si mislis deka treba da go poslushas srceto, prasaj go razumot dali e toa pravilno...:icon_lol:

smizlicka напиша:
LISTEN TO YOUR HEART!!!:music3: :music3: :music3:
When you don`t have brains, the heart is fucked up as well.
Едното без друго не функционираат. А бе послушај го срцето, океј, ама кој тоа ти кажува што да послушаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom