Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Надвор немам живеено подолго време воопшто, ни сам ни со блиски, неколку пати сум бил на кратки престои само. Ама и покрај то, мислам дека го разбирам и него, а и тебе шо сакаш да ми кажиш. И сметам дека тој можел да се врати и живее со парите кој ги спечалил во Австралија. Ама да ги инвестира во бизнис? Инвестиција и бизнис никогаш не одат рака под рака со патриотизам и чувства воопшто, секој кој тврди спротивно мора да е тежок манипулатор. Морал да провери ситуација, или воопшто теренот.Sakal da zivee tuka decata i vnucite da ucat Makedonski da se druzi i zivee so prijatelite sakal da napravi nesto dobro za MK ama nemoze ne ti davaat go ubivaat Makedonecot taka ne odi ponatamu ...Ti najvevojatno ne si bil sam vo stranstvo povece od godina dena zatoa i pisuvas vaka
хах
ако толку му чинело таму што се загнал да се врати-
Сега нешто не му штима и ќе критикува
не иде тоа така......
Ај погоди зошто се вратил???
Треба да му платат за да го земе услуга ќе ни направи.Да го земе охридско под 6 годишна концесија за 33 000 евра?
Како би влегле во државава ако се кријат?Се молат овие што доаѓаат од странство, да се пријавуваат дека се дојдени а не да се кријат ко ПИЧКИ под кошула и да шират зараза.