Изјавата на Кристин Лагард ги поремети гејците

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
(па нивниот градоначалник на Солун е македонец по потекло, ај тоа објасни ми го ??? )
што везе има тоа?
а што е С. Станишев ,кој впрочем беше премиер на Бугарија? или овој http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=1111183831&id=9&prilog=0&setIzdanie=22419 а не овој градоначалник;)

Г'рците са против Лагард".:pos:
медиите в Г'рција гр'мнаха от скандал, разразил се в резултат на изказване на директор'т на МВФ Кристин Лагард.

што сакаат уште ? - да ги толерираат до бескрај?!
изгледа им скурчи од гејциве - лека полека ќе ги дамлосаат
Ке цитирам нашиот министар за финансии: Грција плаче како разглезено дете за бонбони.Плачат гласно за се повеќе и повеќе бонбони

Со оглед на тоа што пред некоја недела слушнав дека ММФ бара заем поради недостаток на пари ми стана јасно дека Грција со себе ќе ги повлече сите. Па јебеш ме, колку ли само МИЛИЈАРДИ им дадоа на јужниве и никако да ги извлечат од кризата...Не дека се мразиме со нив и што ни прават проблем за милион работи, ама мислам дека најпаметно на ЕУ и на сите други ќе им биде да дигнат раце од јужниве и ни денар повеќе да не им дадат. Па која е бе потребата да даваш огромни суми на пари на држава која е западната во толку длабока криза што не верувам дека во наредните 100 години ќе можат да се извлечат од неа, а згора на се може и тебе да те повлече?

Да ама децата од Африка нема да им ги вратат кредитите со камата на ММФ...А Гејците сакаат неќат мораат да ги враќаат со камата...ТАКА ДА ПАК ГЕЈЦИТЕ КЕ ДОБИЈАТ ПОМОШ, А ДЕЦАТА ОД АФРИКА НЕМА!!!!!ЗА ЖАЛ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom