Тениска опрема

• Креатор на темата Креатор на темата ФиљанЧоек
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Локација
Љутице Богдана 1а
Tемава ја отварам со цел да се информираат сите оние кои сакаат да снабдат тениска опрема односно рекети, стегачи, топчиња... решив да ја отварам темава бидејќи не најдов соодветна тема, имам потреба од 4 поволни рекети да се во добра состојба немора некој професионални но да вршат работа.

и мене истото ме интересира за рекетиве и мрежа од каде може да се купи али не да е нешто професионално исто

Ех темава како на место. Мене ми пукна рекетот. Ми треба некој нов поволен околу 2-3 иљади, али добар рекет. По можност од Прилеп.

Ех темава како на место. Мене ми пукна рекетот. Ми треба некој нов поволен околу 2-3 иљади, али добар рекет. По можност од Прилеп.
Поволен тешто да најдеш за 2-3 иљади ако збориме за добри рекети хед, вилсон, баболат... баш барав во огласиве денес од 5 000 па нагоре идат...

Поволен тешто да најдеш за 2-3 иљади ако збориме за добри рекети хед, вилсон, баболат... баш барав во огласиве денес од 5 000 па нагоре идат...
Знајш по огласиве малце пумпаат. :)

Топчиња јас купувам од Словенија, Wilson 1,2,3 (3 евра - 3 топчиња), одлични се.

Исто така два рекети купив од Словенија, еден Prince, еден Wilson. Таму се поевтини, ги начекав на голем попуст, имаше нови модели на рекети и " постарите " кои всушност се пренови во споредба со оние во Македонија. Ги земав по 60 евра и играм доста време, од Август 2011 година и сум многу задоволен.

Тениските мрежи се скапи, под 100 евра тешко дека ќе најдете..........

И мене ме интересира ако има некој стар рекет во добра состојба да продава по поволна цена

Топчиња јас купувам од Словенија, Wilson 1,2,3 (3 евра - 3 топчиња), одлични се.

Исто така два рекети купив од Словенија, еден Prince, еден Wilson. Таму се поевтини, ги начекав на голем попуст, имаше нови модели на рекети и " постарите " кои всушност се пренови во споредба со оние во Македонија. Ги земав по 60 евра и играм доста време, од Август 2011 година и сум многу задоволен.

Тениските мрежи се скапи, под 100 евра тешко дека ќе најдете..........

Мислиш 100 евра за цел котур шпан така?

Мислиш 100 евра за цел котур шпан така?

Не за шпан :D Туку за мрежа ( NET )

images

Во секој тениски клуб можеш да најдеш грипови. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom