Felce Azzurra

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Ela od telefon pisi na kirilica:( Nema veze, nego u opsti muabeti felce azura!?
Se zaletav mislev neso drugo saka da kaze avtorot i op laden tush.....
Ок опростено :)
--- надополнето: 25 мај 2012 во 20:14 ---
Ако веќе праеше реклама,боље ќе беше пример бекутан да го изрекламираше..

0ee8f3d75ce6a0b571202649a365a19c_content_medium.jpg

Домашен бренд,а плус и квалитет а не некои си итаљанци,наместо парите тука да ги оставаме,се паљите на негои странски :гомце:

Не мие за рекламирање мене ми се омилени тие и си отворив :) а инаку да и користам бекутан ама само крема :)
--- надополнето: 25 мај 2012 во 20:19 ---
Те разбирам во потполност,знам како е да си комерцјалист во фирма која нуди производ кој што има голема конкуренција на пазарот,јеби га дури и пишувањето на кајгана е реклама а и лошата реклама е сепак реклама.
фурај брате можда ке се зголеми продажбата,а можда и не чим некој производ се спомне на некој македонски форум по дифолт му паѓа продажба,пошто од како постои интернетов секогаш се наоѓа некој хејтер кој ОБАВЕЗНо ке ти го хејта производот.
Па наместо зголемена продажба имаш намалена поради контра ефект на рекламата што си сакал да ја поставиш.
Вака пријателе работам во интернет кафе никаков не сум комерцјалист и сл. :) ако се отвори тема за некој производ не значи дека работам во таа фирма и сл. Инаку да разбирам дека е реклама како и ти што пишуваш си го рекламираш мозокот и самиот себе си :)

Го имам користено убаво кога прв пат го помирисаш. Затоа ги користам овие секое со различен мирис и ќе менувам на еден месец. А Азурата одамна не ја купувам.
senses-shower-gels.jpg

Инаку незнам дали има ваква тема :D инаку ја обожавам оваа фирма бидејќи мислам дека прават најдобри производи од омекнувач до купка :). инаку еве слики од омилени мои работи.

П.С споделете ваши мислења за нивните производи и дали некогаш сте имале лошо искуство мада не верувам дека некој имал и сл. :)

Прегледај го приврзокот 43827Прегледај го приврзокот 43828Прегледај го приврзокот 43829
Јако е фелчето , пагам на мирисот на купкатта класик инаце многу јака (y)

low end козметика :(

Моментот кога ќе видиш дека Palmolive го класифицираат како нешто екстра....:rolleyes:

Мене не ми се допаѓа, ми се лоши од мирисот, неможам толку јаки мириси да поднесам. Сум го користела шампонот, и многу ми ја сушеше косата, и имам приметено дека сите шампони што јако мирисаат на пример и како Wash & Go исто така ми ја сушат косата.
Најчесто користам Бекутан млеко за тело и гел за туширање, најмногу ми се допаѓа, особено во летен период. Или пак некои млека од Авон од оние овошните. Dove се такоџе многу добра фирма, од сапуни до гелови за туширање и млека за тела. И многу трајно и нежно мирисаат.
Имам еден лосион за тело Фелче Азура ми дреме во фиока, не планирам да го трошам, се чудам како досега не сум ги ни фрлила.
Моментално го трошам Skin Soft млекото од Авон и Dove имам едно Грчко во портокалово шише, зависи кое ќе ми дојде при рака од тоа ставам. Гелови за туширање имам Palmolive и Fa. И така :)

Порано сум користел таква купка арно ама со тек на време по почесто користење секој втор ден ми иритира кожата и почнува да ме чеша како алергија и тогаш го баталив,и сега користам класично бегутан сапун ;) не е за џабе што викаат старите старото е подобро од новото класика си е класика.

Производите не им се многу добри, особено не за оние кои имаат осетлива кожа.
Купката ја прави кожата многу сува, а и мирисот е ептен јак.
Лично, воопшто не ми се допаѓаат.
Моја препорака
Thermal-spaflasker.jpg

Со кал од мртво море и алое, прекрасен е за пилинг на кожата и мириса свежо и убаво.

Производите не им се многу добри, особено не за оние кои имаат осетлива кожа.
Купката ја прави кожата многу сува, а и мирисот е ептен јак.
Лично, воопшто не ми се допаѓаат.
Моја препорака
Thermal-spaflasker.jpg

Со кал од мртво море и алое, прекрасен е за пилинг на кожата и мириса свежо и убаво.

Се двоумев дали да го земам и на крај испадна друго. Штом го фалиш следен пат нема да се двоумам.

Се двоумев дали да го земам и на крај испадна друго. Штом го фалиш следен пат нема да се двоумам.
Прекрасен е, откако излезе го немам сменето за друг.
Нема да се покаеш.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom