Pewds - Дневно става нови видеа од игри и некои заебанции со дури 18м сабскрајбери, по мене и најдобар јутубер. whatever - Социјални експерименти со луѓе по улиците, мислам дека заслужува повеќе внимание. sWooZie - Раскажува приказни од својот живот на многу интересен начин и дава некои совети у врска со девојките. CinemaSins - Грешки во филмовите кои не се секогаш сериозни, исто така има conversations with myself за филмови како и некои рецепти за филмови преточени у јадење. (не знам како да го формулирам друго јаче ебаго) Screen Junkies - Искрени трејлери искажани на комедичен начин со awesome глас. Исто така на крајот на видеата кажува реченици што се пишани од јузерите во коментари. KSI - funny black man on the internet freekickerz - Прават ревјуа на копачки како и тутуоријали за трикови и компилации од најдобри слободни удари. SteveGreeneComedy - Искрен човек со добра смисла за хумор.
Cinemassacre - Или попознат како Angry Video Game Nerd... Прави добри и хумуристични рецензии на стари игри кои немаат никаква смисла. Човеков скоро ги има сите можни игри за NES, и ја има секоја ебана конзола што излегла на пазарот, така да му симнувам капа... Активен е на Youtube од 2006 година.
Atheism-is-Unstoppable
Нема линк до каналот зошто има многу канали. Само побарај во search и ќе излезе одма.
Еве овој мислам дека му е поактивен моментално.
Каналот се занимава со атеизам очигледно.
Еве го outtro-то што му е епско инаку.
WatchMojo - топ 10 листи од области како филм, ТВ, музика, поп култура, историја... How It Should Have Ended - преку анимирани филмови на комичен начин кажуваат како требале да завршат некои филмови
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.