YouTube канали што би сакале да ги споделите

• Креатор на темата Креатор на темата Curious
  • Време на започнување Време на започнување
Linus Tech Tips - Тип што прави unboxing & reviews на хардвер. Често прави и бенчмаркс.

Fine Brothers Productions - Креаторите на Kids/Teens react, xx spoilers in xx minutes и некои комични серијали

The AuZZie Gamer - Тип што прави reviews & walkthroughs на игри, али ги прави на најинтересен начин што досега сум го видел. Example

Epic Meal Time - Мислам дека сите знаат кој се/што се типциве и прават...

TotalBiscuit, The Cynical Brit - Британец што прави reviews на игри во типичен британски циничен тон

Hatton Games - Pro CS:S играч што прави клипови со добри места и начини на фрлање бомби во CS:S. Задолжителен канал за секој CS:S играч.

И секако, =3 а.к.а каналот на Ray William Johnson

honorable mention:
shoenice22 - Најголемата будала на ЈуТуб (Реми Гаљард може да му ги лиже нозете). Најверојатно има некој деформиран желудник и затоа е во можност да ги јаде и пие сите тие работи што ќе ги видите на видеата.

дечково е комедии :cuc:.Комшите од другата соба често имат секс и пошто ѕидот е многу тенок се' се слуша па овај решил да си прај игри, дали ќе успеј да изврши некој таск пред тие за свршат:pos:.Ако победи си има награда некоја,а ако не успеј тогаш некоја казна си смислува и ја извршва,сум се паѓал во смеа :D и секој ден провервам дали има извадено ново видео
гледајте ги од Thin wall challenge -1 па натаму пошто поврзани се

важно: морате да имате акаунт и да сте 18+ за да ги гледате заради стенкањата (n)
Јакооо :pos: Кај му текнало само....

Фала за препораката. Закон е Гастоз...
Ама еве пак повторувам: дајте малку опис на видеото: име на влогерот, име на каналот, на која тема е влогот итн..

Boogie2988 aka Francis

Хардкор нрд, повеќето видеа му се поврзани со игри и други нрдовски ставри. Најсмешни видеа му се оние кај што се нервира и јаде гомна за нешто. Дали стварно е изнервиран или глуми не знам, ама ептен е смешен.

Едно од последните видеа:

за готвење ако сакате, имам +30
(:

Еве нешто за сите Пинк Флојд и класик рок фанови:

estebanmejiamesa
floydiantheo
GilmourTrueHD
GimmeBackMyBullets75
PinkFloydIsAmazing

jazznbluesexperience - Џез и блуз канал, го имаше препорачано Rick Wright во темата за Џез.

Останато:
nqtv - Официјалниот канал на Реми Гаљард (или како и да се пишува:)).
rankovskiandrej - Сите скечови од К-15 на едно место.

Еве нешто за сите Пинк Флојд и класик рок фанови:

estebanmejiamesa
floydiantheo
GilmourTrueHD
GimmeBackMyBullets75
PinkFloydIsAmazing

jazznbluesexperience - Џез и блуз канал, го имаше препорачано Rick Wright во темата за Џез.

Останато:
nqtv - Официјалниот канал на Реми Гаљард (или како и да се пишува:)).
rankovskiandrej - Сите скечови од К-15 на едно место.

GilmourTrueHD злато вреди !

Boogie2988 aka Francis

Хардкор нрд, повеќето видеа му се поврзани со игри и други нрдовски ставри. Најсмешни видеа му се оние кај што се нервира и јаде гомна за нешто. Дали стварно е изнервиран или глуми не знам, ама ептен е смешен.

Едно од последните видеа:

OMG the king of all nerds !!
Ужасс...:pos:

Дечки се обидуваме да се промовираме бидејки сме први во македонија кои прават вакви видеа. Еве ви линк

http://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=/watch?v=HeTXN0XomRw&feature=share&feature=share&v=HeTXN0XomRw&gl=US
16 min
автоматски го затворив
ете ти го првиот проблем.

Ќе ги ставам само оние на кои сум subscribed а не биле тука пишани:

CGPGrey - дечкото прави видеа со помош на слики и најчесто објаснува/разбива митови од сите можни сфери. Единствена мана му е што малце брзо збори :)

collegehumor - ретко кој не ги знае, млади дечки прават комични скечови мада јас ги глеам само поради Џејк и Амир. А и видеата што ги ставаат на youtube се обично постари и најдобро е да ја пратите нивната официјална страница.

CopperCab - џинџер(оние црвените) американец кој во секое видео се нервира за нешто. 99% глуми ама ептен ми е смешен како се напиња. Најпознат по gingers do have souls

MarbleHornets - хмм како да го објаснам, нешто како филмче. хорор/мистерија. само погледнете го првото видео

moby1981retro - стотици стари цртани и серии. Носталгијa :( Само што повеќе не аплоудува :(

sxephil - Филип ДеФранко, 25-6 годишен Американец кој аплоудува по 3-4 видеа неделно и ги кажува своите ставови за актуелните случувања (најчесто) во Америка. Многу ми се допаѓа пошто се сложувам со повеќето од неговите мислења а и нема влакна на јазикот.

SourceFed - Смислен од горенаведениот Филип ДеФранко. Околу 5 видеа дневно, 3ца редовни и неколку вонредни презентери ни кажуваат новости од светот. Често се тоа научни истражувања.

ZOMGitsCriss

Атеистички влог што често ја исмева религијата и ги посочува многуте нејзини нелогичности. Го води Кристина, романска атеистка со лош англиски акцент. Иако е плавуша ептен е памента. Порано беше појака, ама сепак, не се може без неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom