Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... без пари да ми нудат (а имав понуди) не би одела, да мој одмор го ризикувам во држава кој не се знае кој јаде кој пие, за пусти 100, 200, 300 евра поевтино? цела година да се работа и тие неколку дена да штедам на храна, хотел, пат, па да одберам дестинација Албанија? па поарно дома ќе си седам најголема заштеда ќе си имам!
... не знаеш што може да „те начека“ навечер, ниту на пат, само колку странски туристи преку ноќ исчезнале и никому ништо, па на одмор не се оди да се седи затворен во кругот на хотело? и што ако е убав, еФтин хотело кога надвор од него не си безбеден?
мислам ејјј биди шизик, ама без ризик! иди на одмор како џек, а не со страв!
...ќе иделе во Албанија на одмор, за 100 евра ... а ваму дома ќе потроши толку пари за еден ден за глупости!![]()
... без пари да ми нудат (а имав понуди) не би одела, да мој одмор го ризикувам во држава кој не се знае кој јаде кој пие, за пусти 100, 200, 300 евра поевтино? цела година да се работа и тие неколку дена да штедам на храна, хотел, пат, па да одберам дестинација Албанија? па поарно дома ќе си седам најголема заштеда ќе си имам!
... не знаеш што може да „те начека“ навечер, ниту на пат, само колку странски туристи преку ноќ исчезнале и никому ништо, па на одмор не се оди да се седи затворен во кругот на хотело? и што ако е убав, еФтин хотело кога надвор од него не си безбеден?
Прегледај го приврзокот 213360
...ќе иделе во Албанија на одмор, за 100 евра ... а ваму дома ќе потроши толку пари за еден ден за глупости!![]()
Прегледај го приврзокот 213360
Лежалките да, ама кога ќе се напиеш пиво Грција за 2 евра на плажа да ми шепнишсе убаво си пишал ама ова цениве у леќи страшно иритира, за оние што немаат престава колку е курсот у евра/денари па не се добива никаква слика дали е ефтино или скапо
1е - 121.26. леќи
90% од македонците идат зашо е багатела да не се лажеме ама еве си има благ пораст на цени што за некоја год ке се израмнат со грците
8е за никакви лежалки е премногу, се надевам таа е цена за сет лежалки со чадор а не оделно
Sent from my iPhone using Tapatalk