Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj ne saka da odi vo Albanija na odmor, neka se otkači od temava...nikoj ne go tera tuka da pišuva
jas odam tamu od 2007-ma
PS:prv pat sum bil na more vo 1973-ta.....![]()
Изгледа не се разбираме....има теми на форумов кои мене не ме интересираат, и никогаш не ги посетувам. Ако тебе ти е гнасно да одиш во Албанија, што бараш да дебатираш и да ги убедуваш луѓето во тоа? Како јеховин сведок ми наликуваш со начинот на убедувањаodi kaj sakas nikoj ne ti brani de ama valjda ne mislis deka siptarija e rajot i deka nema podobro![]()
Баш убаво си напишал на градска плажа...јас на таа плажа немам видено фекалии бидејќи ги исчистија сите објекти десно од магистралата, а тој единствениот што остана е приклучен на колекторската мрежаЕднаш бев пред 10тина години у ксамиљ комшии ме натераа исто ко у арачиново да си отишол, никаква инфраструктура никаква култура нема кај да шеташ кај да пазариш од коли треба да се пазиш у секоја секунда, возат дифтарски никој не застанува не постои тротоар пешачки катастрофа и реков никад повеќе... ама за време на короната немав сертификати за вакцини па само таму можев на море и отидов во валона, на градската плажа буквално гомна пловеа, додуша може да речам малце поцивилизирано од ксамиљ али тој пат за дефинитивно ми беше за последен и ако "рај на земјата" ко што некој сака да го прикаже џабе коа си опкружен со шупаци
Изгледа не се разбираме....има теми на форумов кои мене не ме интересираат, и никогаш не ги посетувам. Ако тебе ти е гнасно да одиш во Албанија, што бараш да дебатираш и да ги убедуваш луѓето во тоа? Како јеховин сведок ми наликуваш со начинот на убедувања
Автоматски споено мислење:
Баш убаво си напишал на градска плажа...јас на таа плажа немам видено фекалии бидејќи ги исчистија сите објекти десно од магистралата, а тој единствениот што остана е приклучен на колекторската мрежа
ПС. фекалии на градска плажа имам видено само на главната плажа во Парга(на крајот од шеталиштето...не ја кријат), но тоа е Парга не е тоа Албанија, што значи звучно име, т.е. те дерат со цени, а ти ќутиш
Прегледај го приврзокот 451142
Ima podobro, zbor nema za toa, ama Ohrid sigurno ne. Tamu bozem manastiri i svesteni lica ti izlegvat od vodata.odi kaj sakas nikoj ne ti brani de ama valjda ne mislis deka siptarija e rajot i deka nema podobro![]()
Изгледа не се разбираме....има теми на форумов кои мене не ме интересираат, и никогаш не ги посетувам. Ако тебе ти е гнасно да одиш во Албанија, што бараш да дебатираш и да ги убедуваш луѓето во тоа? Како јеховин сведок ми наликуваш со начинот на убедувања
Автоматски споено мислење:
Баш убаво си напишал на градска плажа...јас на таа плажа немам видено фекалии бидејќи ги исчистија сите објекти десно од магистралата, а тој единствениот што остана е приклучен на колекторската мрежа
ПС. фекалии на градска плажа имам видено само на главната плажа во Парга(на крајот од шеталиштето...не ја кријат), но тоа е Парга не е тоа Албанија, што значи звучно име, т.е. те дерат со цени, а ти ќутиш
Прегледај го приврзокот 451142
Ima podobro, zbor nema za toa, ama Ohrid sigurno ne. Tamu bozem manastiri i svesteni lica ti izlegvat od vodata.
ne ni treba da se sporedva ama ete sepak ja sporedvat ta zabokrecinata so more ili okean.ohrid e ezero vlade. jas ohrid ne go sporeduvam so more ili okean.
ne ni treba da se sporedva ama ete sepak ja sporedvat ta zabokrecinata so more ili okean.
Vklucitelno i ti ako dobro se sekjavam.
Ne bi rekolloso se sekavas![]()