Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Djoko,јас неможам да видам слики на неколку наслови/топици.....па така еве и на мојот пост погоре неможам да си ја видам сликата
Оваа година 3 пати возев на тој дел. Ако не им смета 2-3 км да возат на раскопан чакал на патот кој се гради од Либражд до Елбасан, најкратка релација е Дурс/Драч-Рогожине-Елбасан-Либражд-ќафасан-Струга-Охрид-Битола-Прилеп, а ако сакаат да си ја штедат колата за подобар пат:Djoko,
Nekoi prijatelji Shvabi me prasuvaat Od Dures do Prilep koj pat da se vozi?
Sto bi predlozhil?
Ili nekoj drug od clenovive koj gi znae site opcii
Abe kako sto gledav na google i dvete opcii se do isti Km i vreme na vozenje, batem teoretski po google. Zatoa se prasuvam koja opcija ima pomalce krihini i podobri patista a i pomalce guzhva na granica. Sakaat da vrvat okolu 1 Avgust i togas e najfrekventno.Оваа година 3 пати возев на тој дел. Ако не им смета 2-3 км да возат на раскопан чакал на патот кој се гради од Либражд до Елбасан, најкратка релација е Дурс/Драч-Рогожине-Елбасан-Либражд-ќафасан-Струга-Охрид-Битола-Прилеп, а ако сакаат да си ја штедат колата за подобар пат:
Дурс/Драч-Тирана(западен влез)-обиколница-излез на источен дел-Rruga Arberit-Блато-Дебар-Струга-Охрид-Битола-Прилеп
Километрите се слични но преку елбасан како што кажав патот е во реконструкција и неколку км возиш на макадам, т.е ја кршиш колата. Плус од пред Елбасан па све до Либражд возиш во гужва. Северниот пат има помалку гужваAbe kako sto gledav na google i dvete opcii se do isti Km i vreme na vozenje, batem teoretski po google. Zatoa se prasuvam koja opcija ima pomalce krihini i podobri patista a i pomalce guzhva na granica. Sakaat da vrvat okolu 1 Avgust i togas e najfrekventno.
Posetete ja Murici Beach obavezno koga odite.Raj na zemja.
Фалеше будалче!!!rajot e sigurno u shiptrija![]()
Za tebe raj e samo tamu kade ima trandzi.rajot e sigurno u shiptrija![]()
Za tebe raj e samo tamu kade ima trandzi.
Ne mi se vrtat mene vo glava.Tebe ti se vrtat. Ja ne ziveam na Tajland i vo Indonezija za da vodam trandzi i maloletnicki za 60 avstraliski dolari.I sleden pat preskokni me.Ne leci kompleksi tuka.tebe trandzi i buli ti se vrtat u glava ocigledno.... pazi da ne se udavis u gomnata u rajot na svetot
Во Узбекистан не сум бил ама во алб повторно, бар за сега - никогаш.Супер е ако си од Узбекистан и немаш излезено од таму.