BloodyJesus
патенирана чепкалка
- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 1.206
- Поени од реакции
- 1.240
Почетокот на телефонов не беше баш у позитивно светло, проблеми со екран(click), копчиња и слично. Последната верзија W12W беше потврдена од Сони дека е перфектна со сите отсранети маани и нормално таа ја купив. Има гласнини дека моделов ке биде нешто како Xperia арс у 2011 т.е меѓу најпродаваните телефони.
Јас како корисник на телефонов сум едноставно ПРЕЗАДОВОЛЕН, камерата е 12 мп, тачот работи перфектно, не ми лагува, не ми се случило никад да не ми пали или закочи (работам со оргиналниот ром) не го имам рутирано ради гаранцијата. Најќејф ми напраи тоа што поддржува плејстејшн сторе со конзола + HDMI кабел за монитор.
Буквално поќејф ми е да играм од телефон отколку преку пц, графика vodoo x10
Би им го препорачал на сите љубители на добар екран, графика и добри перформанси. На линков може да си прегледате се што ве интересира во врска со телефонов.
Еве неколку видеа кои покажуваат реална компарација меѓу реалните перформанси и лигави јаболки:
П.С: Да не знае некој каде и како можам да да најдам кејс+скрин протектор?
Нешто слично на ова:
Јас како корисник на телефонов сум едноставно ПРЕЗАДОВОЛЕН, камерата е 12 мп, тачот работи перфектно, не ми лагува, не ми се случило никад да не ми пали или закочи (работам со оргиналниот ром) не го имам рутирано ради гаранцијата. Најќејф ми напраи тоа што поддржува плејстејшн сторе со конзола + HDMI кабел за монитор.
Буквално поќејф ми е да играм од телефон отколку преку пц, графика vodoo x10

Би им го препорачал на сите љубители на добар екран, графика и добри перформанси. На линков може да си прегледате се што ве интересира во врска со телефонов.

Еве неколку видеа кои покажуваат реална компарација меѓу реалните перформанси и лигави јаболки:
Интродакшн:
Квалитетен ревју:
Унбоксинг:
vs HTC One X:
Квалитетот на екранот vs Samsung Galaxy Nexus & iPhone 4S:
Професионална споредба со iPhone 4S:
За крај квалитетна „борба“ која хпериа с сеуште не дораснал

П.С: Да не знае некој каде и како можам да да најдам кејс+скрин протектор?
Нешто слично на ова: