Хорор филмови

Фторото не е од The Ring.
The grudge е. Најстрашан филм што самга гледаја(и кец и двојка). Ама оргинал јапанска верзија, а не онај полуамеричка.

@Scirea

1689852756077.png

I know what i did las summer

1689852871340.png
The boy 2016
Автоматски споено мислење:

Фторото не е од The Ring.
The grudge е. Најстрашан филм што самга гледаја(и кец и двојка). Ама оргинал јапанска верзија, а не онај полуамеричка.

Vo grudge e momce ubiec ne e devojce, taka da Ring e filmot so kaza major tom

1689853579519.png

Последно уредено:
1689855058151.png
1689855803074.png

Ova e SAW

Salems lot

1689855689593.png

ova pretpostavuvam nekoj Frankejstein movie

1689855749247.png

Последно уредено:
Овј послеѓан е од Sinister.

@Major Tom
Ипак мислу дека е од The grudge. Поише личи на јапанку, а и руке су ву повише искривени од туј од The ring.
У The grudge никој никога не убива, сфи умираф од стра или страв што викате ви.

Историја на окултното. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Сум изгледал многу глупи филмови, али никојпат не ми било толку жал за 80 минути кои никојпат нема да ми се вратат. Затвор треба да лежи некој за ова.

Демек овој ќе е вториот дел на оргиналниот Егзорцист, вториот (1977) и третиот дел (1990) не се важат...Уште сега ми мириса на флоп :toe:

Go gleav teriifer 2 I nefarious
Nisko buzetni Ali ok ne se losi ....
Ako se zeme predvid nema nekoi fancy holivudski iminja
Dobri filmcinja...

I'm gonna tell my kids this was Joaquin Phoenix in Joker (2019)

Flatliners :vozbud: :vozbud:

Колку прејак 90ти вајб хорор има филмот, прскање. Кевин Бејкон и Џулија Робертс од најдобрите денови.:cuc:

Оваа недела 5 хорор филмови пуштив од 90тите, сите 5 ги изгледав. Незнам колку пуштив од новите, само Invitation со Натали Емануел го догледав до крај.

Сега ќе го изгледам Кери по незнам кој пат, кој кур филмот е култен.:cuc:

Flatliners :vozbud: :vozbud:

Колку прејак 90ти вајб хорор има филмот, прскање. Кевин Бејкон и Џулија Робертс од најдобрите денови.:cuc:

Оваа недела 5 хорор филмови пуштив од 90тите, сите 5 ги изгледав. Незнам колку пуштив од новите, само Invitation со Натали Емануел го догледав до крај.

Сега ќе го изгледам Кери по незнам кој пат, кој кур филмот е култен.:cuc:

Мене и овој ми беше ок. Некни го изгледав без некои очекувања, онака добро ми помина. Ништо невидено, ништо ново, ама ок скоцкано и реализирано.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom