Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја го заспивам два пати тој на Аргенто. Никако да соберам сила за да го гледам.тиња
новиот катстрофа
стариот мех
Па и не мора да го догледуваш.Ја го заспивам два пати тој на Аргенто. Никако да соберам сила за да го гледам.
Да не претеруеме, и јас мислам дека Аргенто е уметнички издржан и го вреднувам.Па и не мора да го догледуваш.
Overrated е, не знам како може да им се свиѓа на @Psyside и @Хоуп
Уствари знам. Првиов е цврст љубител на хорори, го гледал одамна кога поима немал од филмови, сет дизајнот го потсеќа на Кјубрик, се занесуе нешо уметнички и затоа.
Вторава е biased пошо глеале со мајка ѝ па и буди носталгија. И уште тема му имаше отворено, лол.
Да не се можело да се похејта малце...Да не претеруеме, и јас мислам дека Аргенто е уметнички издржан и го вреднувам.
Само што не ми се свиѓа. Како што пишав пред некое време, не се' што мислам дека има уметничка вредност ми се свиѓа.
Инаку, нема ништо лошо во тоа што Хоуп му отворила тема ако го сака од кои и да е причини. Тие што го сакаат ќе си зборуваат за него. За „Дупер" отворија тема, а не па за Аргенто.![]()
Пробувам да сум добар сега!Да не се можело да се похејта малце...
https://forum.kajgana.com/account/delete-accountПробувам да сум добар сега!
Го глеав по втор пат прошлата недела и не знам како уопште сум можел ваков пост да пишам за The Witch. Филмот е тотална перфекција и се топев од возбуда дур го глеав, она баш психолошки терор а крајот перфектен. Ептен ми праи мерак, можеби се сменило тоа што сум читал нешто повеќе околу окултизмот и слично за овие 2 години и сеа навистина мислам дека има вештерки кои склучуваат пакт со ѓаволот за одредени моќи и слично.[DOUBLEPOST=1546468130][/DOUBLEPOST]И јас се запишувам на листата на разочарани од The Witch. Иако, сценариото е ок, приказна солидна, ама далеку од тоа дека ме држеше под тензија. Најстрашна, најморничава сцена ми беше последната. Фалеа многу повеќе такви сцени и моменти. Може да се каже дека The Witch е ок драма, но не и хорор.
Ако можеш да ја свариш очајната глума, и ако очекувањата не ти се масакри со моторна пила и тони крв, глеј го и донеси си сам заклучок. Суспириа е тип на хорор што или ќе ти биде најглупото нешто што си го глеал, или ќе бидеш воодушевен. Со малце тхц у крвта филмов е одличен за глеање, има многу добра атмосфера изградено низ текот на целиот филм и прекрасна кинематографија. Вака на суво не е тоа тоа.Што ќе кажете за Suspria?
Ај ќе се обидеме и тебе да те оправиме како што го оправивме бомбашот.Полош хорор филм од Heredetary немам гледано. Катастрофа.