Хорор филмови

Preporacajte nesto kvalitetno zombie filmcinja, epten sum zavlezen vo Walking dead... :D
Inache imam izgledano skoro site zombie filmovi, ama ajde izdvojte od pokvalitetni so mislite deka se.
28 weeks later
Night of the living dead - 1968
Dawn of the dead - 1978
Train to Busan

Каде без овој? :icon_mrgr:

tumblr_nj9h6k7YW51tipd0oo1_500.gif

The Visit - еден од подобрите хорори.

Иначе Амитвил 2 некој го гледал за да каже каков е?
Гледам дека слаба оценка има на имдб.

dobro ne bidete bukvalisti, od 1990 nagore. :(

Па не сме буквалисти, ти кажа дека си ги изгледал сите зомби филмови... a ако си го сторил тоа, значи по дифолт требало први да ти бидат филмовите (оргиналната трилогија) на Џорџ Ромеро

Night Of The Living Dead (1968)
Dawn Of The Dead (1978)
Day Of The Dead (1985)

Land Of The Dead (2005), Diary Of The Dead (2007) и Survival Of The Dead (2009) се истотака на Џорџ Ромеро, али никако не се споредуваат со погорниве три филма, би ти препорачал да ги избегнеш овие три дела.

Други предлози

Night Of The Living Dead (1990) правен од Том Савини, човекот кој стои позади ефектите на најгорните три филма.

Dawn Of The Dead (2004) Еден од подобрите зомби филмови од 2000 па навака

The Return Of The Living Dead (1985) Просечно филмче од 80те за тепање време

The Return Of The Living Dead Part 2 (1988)

Maggie (2015) Со Шварци

White Zombie (1932) Со Бела Лугоси

Shaun Of The Dead (2004) и Zombieland (2009) се зомби комедии

Можеш да ја ѕирнеш и Зомби франшизата од Лусио Фулци

Па не сме буквалисти, ти кажа дека си ги изгледал сите зомби филмови... a ако си го сторил тоа, значи по дифолт требало први да ти бидат филмовите (оргиналната трилогија) на Џорџ Ромеро

Dawn Of The Dead (1978)
Day Of The Dead (1985)

Land Of The Dead (2005), Diary Of The Dead (2007) и Survival Of The Dead (2009) се истотака на Џорџ Ромеро, али никако не се споредуваат со погорниве три филма, би ти препорачал да ги избегнеш овие три дела.

Други предлози

Night Of The Living Dead (1990) правен од Том Савини, човекот кој стои позади ефектите на најгорните три филма.

Maggie (2015) Со Шварци

Okay da preciziram do 1990 mi se izgleani, kako i da e, fala. :)

ff7d4b99c6aadb895bb533a2f8fc3bd5.jpg

Talon Falls

Fino hororce, za site sto go gledale Hostel, siguren sum deka ke vi se dopadne

Sent from my iPhone using Tapatalk

House of the dead 2, Day of the dead 2018, Zombie 1979,Night of the creeps,Return of the Living Dead Part II,Dance of the dead сигурно ги немаш гледано :)

Синоќа на Тринг Макс се даваше Orphan, еден од подобрите хорор/трилери од 2000 па навака, и морам да кажам дека има ептен јак крај кога се се разоткрива (y). Го немав гледано со години, а мислам дека Вера Фармига (Конџуринг 1,2) стекна слава и привлече внимание со оваа улога во овој филм.

За тие што го немате гледано, обавезно симнете го и уживајте, топла препорака (y)

Dawn Of The Dead (1978)
Day Of The Dead (1985)

Други предлози

Maggie (2015) Со Шварци

Црвените не сум ги гледал, тој со Шварци почнав и прекинав. Премногу драма ми беше. A ако више натака сакав, многу бољи ми беше еден француски, од 2000 и некоја, не ми текнуе сега како се викаше. Така, од еднаш се вратија сите мртви и не беа нешто многу страшни.

Фулци, би рекол, обавезно да се гледа.[DOUBLEPOST=1516700828][/DOUBLEPOST]
Црвените не сум ги гледал, тој со Шварци почнав и прекинав. Премногу драма ми беше. A ако више натака сакав, многу бољи ми беше еден француски, од 2000 и некоја, не ми текнуе сега како се викаше. Така, од еднаш се вратија сите мртви и не беа нешто многу страшни.

Фулци, би рекол, обавезно да се гледа.
Овој:
MV5BNDZkZmQwNmUtOGE1OC00M2Y2LTkzNzktNTA2ZjFiMjIwMzAxXkEyXkFqcGdeQXVyMjQzMzQzODY@._V1_.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0378661/

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom