Феноменалниот Norton antivirus 2012 - 6 месеци - free!

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.767
Поени од реакции
18.522
Повелете! (y)

Одкако ќе го инсталирате...осигурајте се дека ќе ги направите сита абдејти мануелно, (со рестарт помеѓу секој абдејт поединечно) за да дојдете до верзијата 19.7.0.9 (2012)

Како да проверите, која верзија ја имате?

Стискате на Support, About > и ќе ви ја даде верзијата.

ew, facebook. Нема начин без?

Моја грешка, вториот пост го видов место првиот.

Еве 2 години сум без антивирус и подобро ми е, општо скоро сите антивируси се жива катастрофа појче ти го кочат ПЦ од колку што те штитат од нешто...

:facepalm:

Човекот ви пренесува дека може беспари пола година да го користите нортон AV, вие одма ќе раширите дискусија за тоа колкави фраери сте без антивирус!

On topic - инсталирано, се ок, само зошто секогаш ми бара да се логирам со Нортон акаунтот? Мора вака секогаш откога ќе се стартува?

Мора да направиш акаунт, направи фејк и цепај.

Еве 2 години сум без антивирус и подобро ми е, општо скоро сите антивируси се жива катастрофа појче ти го кочат ПЦ од колку што те штитат од нешто...

Ок.

Дада имам направено акаунт, али зборот ми беше дали секогаш при старт на Нортон треба да се логирам на акаунтот.

Не.

БТЊ која верзија ја имаш? и дали ги виде сетинзите на истата тема на It.com.mk?

Колку пати од прилика треба да направам апдејт за да ја добијам таа 19.7.0.9 верзија?

Не.

БТЊ која верзија ја имаш? и дали ги виде сетинзите на истата тема на It.com.mk?

Апдејтував до 19.7.0.9 сега, а иначе за сетинзите не сега ќе ги ѕирнам.
BTW dafuq, откога инсталирав Нортон на speedtest.net брзината останува цело време константна, нема мали варирања o_O Нортонов чуда прави :D

Колку пати од прилика треба да направам апдејт за да ја добијам таа 19.7.0.9 верзија?
Накај 2-3.
--- надополнето: 8 мај 2012 во 15:09 ---

Напредни сетинзи, кои ќе го направат Norton посигурен, (појачана заштита) ама може за мала нијанса да траат скеновите подолго, како и да ви блокира некои работи кои не се баш опасни, останува на вас да видите дали ви се исплати да ги користите.

http://it.com.mk/forum/threads/norton-av-is-2012-released.23800/#post-270591

Најглупа работа од оваа нортон компанија е што антивирусот сам ми се има инсталирано неколку пати..Коа има некоја реклама од Нортон,вика WOULD YOU LIKE TO SCAN YOUR PC? Ја викам нејќум да го SCAN MY PC..
Коа глеам почнуа да се инсталира...БООГГ ДА ЧУВА!ФААААААК!!НЕРВОЗА!!!:mad:
Коа ќе рече Џеки Чен "Ај чуз Нортон",тогаш може ќе го користам..А до тогаш,Касперски ќе ја чува машината.. ПУФ!

Нортон (n)

Касперски (y)(y)(y):cool:

МоусДеф

лоши вести за тебе... тоа што ти се инсталирало не ќе да е антивирус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom