Радован

• Креатор на темата Креатор на темата J0ker_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
za nego mi e zal sto zavrsiv skolo a zabite ne mu gi posteliv na plocki ni ednas pa da vidi deka ''gangstas dont live that long''

Ne vredi covekot da se narekuva RAPER..
1. Neznae sto znaci poimot R.A.P.
2. Neka bide PIMP ako ima tolku zeni i tashaci a ne raper..
3. Kretenski e da koristis necija smrt za da se promoviras sam sebe
4. Aj zaklucete ja temava zaso e ebeno glupa i tipot ne ja zasluzuva

P.S. Ako e forata da se krstis po svojata ulica ja od denes se vikam Nikola Trimparev :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Respect za vistinskite raperi na forumov

Decki de be dajte sajt neso da go vidam debilot...

Учев со Раде во исто школо, тој беше една година постар од мене и секогаш имавме добар муабет. Беше мирно и многу фино дете, и се сеќавам дека се дружеше со сите и немав претстава дека некој го малтретира (се дружеше како со „фаца луѓето”)... Не го знам типот кој ја напишал песната зашто кога јас го запознав Раде овој најверојатно веќе бил во Франција ама... Не поганете уста да зборите лошо за Раде, не ме интересира за раперчево... Раде беше вистински измачено дете... Сите знаеја дека татко му го тепа, го малтретира, дека е алкохоличар... Со сите тие маки тој беше стварно добро дете.
Ах, се растажив...

абе уствари демек типов е нешто рапер а...браво за него надежен е хехехехехехе...ДЕБИЛ е поим за дечкотот

Има пари и сака да се покаже,а нема везе од Рап...

Dobro be luge a sajt neso da se posmeam?

Чекајте, ја па мислев Радован е брат му.:pos2::pos2::tapp::pos2::pos2:
Од ова шо кажувате вие испадна дека овој како и да се вика Божин ли како и да е, е вистински сероња!
уште што не ќе видиш и слушнеш
цццццц ако е вистина тоа шо викате стварно гомнар е овој Божин

а инаку за тие шо бараат песни ........ луѓе сте слушнале ли вие за Google?
фатете гуглајте малку не чекајте на готово. Одма ќе најдете

Вака како шо ги читам овие постовите, ние македонците сме скроени да озборуваме,и да се занимаваме со вакви банални работи мислам дека стварно не чини и тотално сум разочарана кога некој се меша во животот на другиот а едноставно не вреди.Какво му било минатото на некој си ли, со што се занимава или пак што и да е не ме интересира стварно мразам кога некој озборува и кажува работи со кои се губи време али тоа ти е такви сме ние македонците се замараме со работи што му се случуваат на некој друг во животот:tapp:

girlll напиша:
Ne vredi covekot da se narekuva RAPER..
1. Neznae sto znaci poimot R.A.P.
2. Neka bide PIMP ako ima tolku zeni i tashaci a ne raper..
3. Kretenski e da koristis necija smrt za da se promoviras sam sebe
4. Aj zaklucete ja temava zaso e ebeno glupa i tipot ne ja zasluzuva

P.S. Ako e forata da se krstis po svojata ulica ja od denes se vikam Nikola Trimparev :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Respect za vistinskite raperi na forumov
епа тоаш јас сум владимир каваев и дај не кревајте прашина за типов безпотреба пошо е тежок сењак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom